Suga din BTS a dezvăluit faptul că în trecut studioul i-a fost inundat

În timpul discuțiilor din cadrul festivalului anual ținut de BTS, intitulat „2021 Festa”, Suga a dezvălui că studioul lui a fost inundat.

Artistul a dezvăluit că în 2015, când lucra la seria „The Most Beautiful Moment in Life”, se simțea foarte stresat. Suga a spus că a trebuit să refacă melodiile „In The Mood For Love” și „Nevermind” de aproximativ 20 de ori, iar acest lucru „îl înnebunea”. Artistul a lucrat continuu la cele două melodii pentru aproximativ 16 zile, iar atunci când și-a finalizat munca a afirmat că era dispus să renunțe la cariera lui dacă cei de la agenție spuneau că melodiile nu sunt pe placul lor.

În trecut, Big Hit nu era o companie mare așa că Suga a fost nevoit pentru o lungă perioadă de timp să lucreze într-un studio ce era mai mic decât o masă de 12 persoane. Pe lângă spațiul mic și înghesuit în care trebuia să lucreze, Suga suporta si niște condiții precare. Acesta a spus că în una dintre zilele în care lucra la „Nevermind” ploua foarte tare. În acea zi el a ieșit afară pentru scurt timp iar atunci când s-a întors la muncă și-a găsit studioul inundat.

După aceea a trebuit să mute tot echipamentul din încăpere pentru a nu risca să i se distrugă munca. Din fericire această situație a avut un final fericit, iar toate materialele lui au rămas intacte.

Urmăriți întreaga discuție mai jos!

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s