Celerități coreene ce sunt disprețuite de publicul larg

Celebritățile coreene fac adesea mici greșeli, însă unele persoane publice comit infracțiuni ce depășesc limitele moralității!

Este cunoscut faptul că publicul coreean nu iartă celebritățile ce comit greșeli grave, iar datorită acestui lucru multe vedete și-au pierdut popularitatea. Urmăriți mai jos o listă cu celebritățile coreene odată iubite de public, dar care datorită trecutului lor au devenit persoane urâte în întreaga țară.

1. Steve Yoo (Yoo Seung Jun)

Steve Yoo este încă criticat de public datorită faptului că s-a sustras în trecut de la serviciul militar obligatoriu. El a renunțat la cetățenia coreeană pentru a dobândi una americană chiar înainte de a se înrola. Acest lucru a provocat nu numai indignare în rândul publicului larg, dar l-a și obligat pe Steve Yoo să părăsească Coreea de Sud. Guvernul sud-coreean a considerat că acțiunile artistului reprezintă un act de dezertare, așa că a fost forțat să părăsească țara și i s-a interzis intrarea pe teritoriul acesteia. De-a lungul anilor bărbatul a încercat să-și ceară scuze pentru acțiunile sale, dar publicul coreean nu l-a iertat niciodată.

2. Go Young Wook

Unul dintre cei mai iubiți muzicieni din Coreea de Sud a fost acuzat în 2013 de hărțuire sexuală repetată și agresare a 3 minori. Acesta a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare pentru acțiunile sale. În 2015, când a fost eliberat, i-a fost interzis să mai apară pe rețelele de difuzare. Publicul coreean a devenit profund dezgustat de acțiunile acestuia și speră să nu îl mai vadă niciodată pe micile ecrane.

3. MC Mong

MC Mong este o altă celebritate a cărei carieră s-a deteriorat din cauza faptului că a încerca să scape de serviciul militar obligatoriu. În 2010 acesta a fost acuzat că și-a scos dinții în mod intenționat. În timp ce MC Mong a încercat să explice că dinții i-au fost extirpați din cauza îngrijirii slabe a igienei dentare, publicul larg sud-coreean a considerat că scuza prezentatorului este doar o minciună. MC Mong a fost ulterior îndepărtat de acuzațiile privind scoaterea intenționată a dinților pentru a se sustrage serviciului militar, dar a fost găsit vinovat de întârzierea deliberată a înrolării sale. Publicul sud-coreean îl critică în continuare pentru acțiunile sale și este întâmpinat cu critici dure ori de câte ori apare în lumina reflectoarelor.

4. Yang Hyun Suk

Yang Hyun Suk a fost odată considerat una dintre vedetele de top din Coreea de Sud, începându-și cariera de idol în trupa legendară Seo Taiji and Boys, iar mai apoi devenind directorul agenției înființate de el, YG Entertainment . El a căpătat o reputație proastă atunci când a început să mintă în mod constant cu privire la planurile de revenire ale grupurilor de sub agenția sa. De asemenea, fanii aveau impresia că dorește să formeze o barieră între ei și artiștii pe care îi susțineau. În ultimii doi ani, Yang Hyun Suk a fost acuzat de mai multe infracțiuni, cum ar fi jocuri de noroc și viața de noapte ilegală.

5. Jung Joon Young, Choi Jong Hoon, Yong Junhyung și Lee Jonghyun

Cei 4 sunt disprețuiți de publicul larg deoarece au fost acuzați de hărțuire sexuală, filmare ilegală și distribuire fără consimțământ a filmărilor. În 2019, s-a dezvăluit că Jung Joon Young a agresat sexual diferite femei, le-a filmat ilegal și a distribuit aceste videoclipuri într-un grup creat pentru distracție. Toate aceste lucruri au fost făcute fără acordul femeilor, iar Jung Joon Young a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare.

Choi Jong Hoon făcea parte din grupul de chat a lui Jung Joo Young și a fost găsit vinovat, de asemnenea, de agresiune sexuală, producție ilegală și distribuire de videoclipuri pornografice. În prezent își ispășește pedeapsa în închisoare.

Yong Junhyung este o altă persoană publică care a făcut parte din grupul lui Jung Joon Young. El a negat inițial zvonurile cum că ar fi participat la discuțiile de pe grup, dar poliția a găsit ulterior dovezi care confirmă faptul că a fost implicat.

Lee Jonghyun a distribuit mesaje scandaloase pe grupul de chat despre care am vorbit mai sus. Poliția a considerat că acesta este vinovat, iar în prezent cariera lui arată de parcă s-a terminat.

Ce părere aveți despre aceste personalități controversate?

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s