Jung So Min vorbește despre relația de familie cu tatăl său, personalitatea sa+ altele

Jung So Min Talks About Relationship With Her Father, Ideal Type, And More

Artista a participat la emisiunea „My Ugly Duckling”, unde a împărtășit câteva lucruri despre ea.

În timpul difuzării ce a avut loc în data de 20 iunie, Jung So Min a fost întrebată dacă a avut o perioadă rebelă a vieții sale, mai ales după ce a fost admisă la Universitatea Națională de Arte din Coreea, având note mari. Aceasta a spus: „Am simțit nevoia de a mă desprinde de perioada mea de rebeliune după ce am împlinit vârsta de 30 de ani. Mă gândeam că măcar pot încerca. Chiar dacă am un spirit rebel, tind să-l țin în frâu. Cu toate astea, am multe gânduri zilele acestea”.

Actrița a dezvăluit faptul că a avut o relație mai rea cu tatăl ei timp de nouă ani, deoarece ea a visat mereu să urmeze o carieră în actorie. Ea a explicat: „Sincer, nici înainte nu eram atât de apropiați. Acum că a e mai în vârstă, a devenit mai blând. Acum este un tată care își iubește și își susține fiica. În ciuda faptului că nu era de acord cu ce fac, l-am văzut uitându-se în secret pe computer la o reclamă în care apar eu. Mi s-a înmuiat inima când am văzut asta”.

Mai apoi, Jung So Min a mărturisit că uneori petrece câteva ore stând singură în mașina sa, care a devenit un fel de ascunzătoare. A spus: „Sunt o persoană care are nevoie de mult spațiu personal. Chiar dacă locuiesc cu părinții mei, de multe ori nu mă simt confortabil nici măcar în propria cameră. Din acest punct de vedere, am nevoie de timp să fiu singură cu mine însumi”.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s