Aceste manichiuri ale idolilor k-pop vă vor inspira și sunt perfecte pentru vară!

Dacă ați rămas fără modele de unghii pe care vreți să le încercați, v-ați putea inspira de la aceste câteva staruri și manichiurile lor frumoase!

Se știe că idolii K-Pop au adesea unghii colorate. Mulți fani observă asta și folosesc stilul lor ca inspirație. În această listă veți găsi câțiva dintre idolii care preferă modele extravagante și atrăgătoare la unghii, pe care le-ați putea încerca! 

1. Hwasa din MAMAMOO

K-Pop Idol Nail Art That You Should Try

Atunci când vine vorba de unghii, Hwasa este o expertă. Unghiile sale lungi sunt mereu asortate cu restul ținutei pe care o poartă. În această fotografie se poate vedea clar cum pe ele îi este pictat un șarpe care se continuă de la degetul arătător până la cel mic, potrivindu-se perfect cu accesoriile de la brand-ul Viper, pe care îl promovează.

2. Tiffany Young

K-Pop Idol Nail Art That You Should Try

Tiffany este și ea pasionată de manichiură, iar pe contul ei de Instagram sunt mai multe poze în care își expune unghiile frumoase. Culoarea deschiă și bijuteriile aplicate pe unghii, care se văd în această fotografie, îi fac unghiile să arate atât elegant, cât și luxos.

3. BLACKPINK

Jennie's fiery tips Matching neon flames to go with her eye makeup. Jisoo's ultra-sharp claws Spot the hint of colour on the sides of her digits. Rosé's transparent acrylics Statement-making without being over the top. Lisa's geometric tips Pristine white ...

LOOK: BLACKPINK Rosé's Pretty Manicure For 'On The Ground'

Celebrity Nail Inspo // @lightslacquer | Celebrity nails, Girls nails, Grunge nails

Fetele din BLACKPINK au adus unghiile lungi și manichiurile extravagante la un cu totul alt nivel, făcându-ne pe toți să ne îndrăgostim de arta care se poate realiza pe unghii. Oricare dintre stilurile abordate de ele sunt apreciate datorită culorilor variate și a modelelor inovative.

4. Lee Hong Gi din F.T. Island

K-Pop Idol Nail Art That You Should Try

Hong Gi a lansat chiar și o carte în care vorbește despre manichiură, fiind foarte interesat în acest subiect. Cartea nu mai e disponibilă vânzării, dar câteva dintre modelele de unghii preferate de el pot fi găsite și pe contul său de Instagram!

Așadar, pe care idoli îi veți lăsa să vă inspire noua manichiură?

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s