Un fost idol k-pop dezvăluie crunta realitate în ceea ce privește controlul agenției asupra aspectului propriilor artiști

Ceea ce se vede pe cameră este doar partea frumoasă din a fi o vedetă…

Nu este un secret că a fi un idol K-Pop este greu! De la programele stricte, la ore lungi de antrenament și la standarde care tind constant spre perfecțiune, viața este departe de strălucirea și glamourul la care majoritatea oamenilor se așteaptă. Una dintre cele mai importante părți ale industriei este modul în care arată un idol.

În cel mai recent videoclip de pe canalul ei de YouTube, fosta membră Blady, Tina (acum cunoscută și sub numele de Soobin sau Christine Park), vorbește despre ideea standardelor de frumusețe din industrie.

Tina (Blady) - Ti Na | JpopAsia

Ea a citit o întrebare pe care i-au pus-o mai mulți oameni: „Cât control are compania asupra aspectului unui idol?”. Așa cum era de așteptat, răspunsul Tinei a exprimat o valoare foarte mare, spunând că este probabil în jur de 90%.

„De cele mai multe ori, părul tău aparține companiei. Nimic nu ține de tine și ei decid ce vor să facă cu părul tău la următoarea revenire”, a declarat aceasta. De la culoare, la stil și orice altceva, toate deciziile sunt luate de stilist. De aceea, ea a subliniat că nu poți face nimic din pură voință cu părul tău, adăugând că, dacă ai face-o, ai avea multe probleme.

Tina a coninuat: „Îmi amintesc că a fost o vreme în care îmi doream foarte mult să mă tund, pentru că era vară. Țin minte doar ccea ce a spus compania mea: ‘Nu-ți face nimic singură cu părul vreodată’”.

A menționat că nu era vorba doar despre păr. Aveau același punct de vedere chiar și asupra celor mai mici detalii ale apariției unui idol, inclusiv a sprâncenelor: „Când devi un idol K-Pop, acest lucru nu mai este în mâinile tale, deoarece stilistul sau cel responsabil de machiaj vor începe să decidă ce formă de sprâncene ar trebui să ai”.

Cu mai multe ocazii, Tina a dezvăluit că și-a făcut mici schimbări pentru a-și menține aspectul în modul în care îi place. Cu toate acestea, a fost întotdeauna întâmpinată de cuvinte dure care o avertizau să nu o mai facă.

Ea a rezumat perfect realitatea de a fi un idol, spunând: „Nimic nu îți mai aparține în acel moment”.

Deși fanii ar putea crede că idolii sunt perfecți la exterior, aceștia fac sacrificii mari pentru imaginea lor. Uneori, aspectul ireproșabil vine cu prețul libertății idolului.

Puteți viziona întregul videoclip mai jos!

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s