Jeon Yeo Been explică modul în care își alege proiectele și despre cariera sa în actorie

Jeon Yeo Been Shares How She Picks Her Projects + How Acting Has Impacted Her Life

Se pare că actrița Jeon Yeo Been va reprezenta revista Marie Claire în luna iulie!

Jeon Yeo Been este o artistă care a avut de multe ori impact pozitiv asupra publicului, după ce a apărut în diverse drame cunoscute, printre care se enumeră: „Vicenzo” , „After My Death,” „Forbidden Dream,” „Secret Zoo,” „Night in Paradise” și multe altele.

După încheierea ședinței foto, artista a participat la un interviu pentru a răspunde la câteva întrebări. Aceasta a fost întrebată despre modul în care își alege proiectele și personajele unice. Ea a spus: „Chiar m-am gândit la asta în ultimul timp. Fiecare persoană are calitățile sale esențiale, cum ar fi dragostea, singurătatea, dorința, puterea. Imaginea unui personaj se schimbă în funcție de partea pe care vreau să o dezvolt când îl interpretez. Trebuie să țin cont de faptul că personajul are o poveste de transmis și nu pot face totul după bunul meu plac. Consider că, în calitate de actor, am responsabilitatea de proteja imaginea personajelor pe care le joc.”

Actoria este o meserie dificilă, deoarece actorii trebuie să intre în rolul și povestea unui personaj, care deseori poate fi cu totul diferit față de personalitatea sa reală.

Jeon Yeo Been a fost întrebată dacă cariera sa de actriță a avut un anumit impact asupra vieții sale de zi cu zi. Aceasta a răspuns: „Cred că actoria a avut o influență pozitivă asupra vieții mele. M-a ajutat să înțeleg alte persoane. Consider că dacă deții puterea de a înțelege pe alții, vei avea totul. Învăț multe lucruri despre emoții având această carieră.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s