Staruri de K-Drame care le-au plătit datoriile părinților

Unii dintre actorii voștri coreeni preferați au avut începuturi foarte umile și unii chiar au fost nevoiți să se lupte pentru a izbuti.

Ceva unic în industria de divertisment coreeană este faptul că aceasta este construită cu indivizi muncitori și sinceri care au început de jos (unii dintre ei) și care acum sunt unele dintre cele mai mari nume din industria de divertisment globală. Acești artiști se mândresc cu perseverența și persistența lor și la fel și fanii lor.

Iată 5 vedete de K-Drame care au făcut exact asta și sunt acum iubite de milioane de oameni,

1. Park Bo Gum

Park BoGum este  unul dintre cele mai mari superstaruri din industria de divertisment coreeană. Este venerat și chiar mai iubit de colegii profesioniști din industrie pentru blândețea sa, comportamentul său amabil, răbdarea și, desigur, respectul pe care îl acordă fiecăruia. În 2014, Park Bo Gum a dat faliment din cauza datoriilor pe care trebuia să le plătească pentru tatăl său și, la scurt timp, a șters complet datoria prin munca sa neobosită.

2. Hyeri din Girls Day

Hyeri este o cântăreață, compozitoare și actriță bogată și influentă astăzi, adorată de întreaga Coree de Sud pentru energia și personalitatea ei strălucitoare, precum și pentru talentul ei. Cu toate acestea, nu a fost întotdeauna cazul. Hyeri a împărtășit odată că, timp de cincisprezece ani, mama ei a lucrat la o fabrică pentru a o sprijini când era tânără și că se simte încă vinovată pentru asta, pentru că mama ei a trebuit să-și piardă tinerețea într-o fabrică pentru a-și întreține familia. Ani mai târziu, Hyeri a devenit atât de faimoasă încât i-a putut oferi mamei sale stilul de viață la care a visat mereu pentru ea.

3. IU

Nu este o ceva nou faptul  că favorita națiunii, IU, s-a confruntat cu nenumărate lupte din punct de vedere financiar înainte de a ajunge pe culmile pe care se află astăzi. IU și fratele ei au început să locuiască împreună cu bunica lor în copilărie, după ce părinții lor au acumulat datorii mari. Uneori, nu mâncau toată ziua. Cu toate acestea, datorită talentului și a unei puternice credințe în ea însăși, IU a devenit una dintre cele mai bune și mai de succes cântărețe / actrițe din industrie. Nu numai că a lichidat datoria familiei sale, dar este și unul dintre cei mai influenți filantropi ai generației sale.

4. Park Shin Hye

Park Shin Hye a fost întotdeauna destul de deschisă cu privire la trecutul familiei sale și la modul în care familia ei a susținut-o pe parcursul carierei sale de copil actor în ciuda problemelor financiare mari. În trecut, mama ei chiar a fost jefuită de toți banii ei, când Park Shin Hye era în clasa întâi. Vedeta a lucrat de la o vârstă foarte fragedă și totul a dat roade, întrucât acum este numită printre cele mai bune actrițe din lume! Ea și-a scăpat familia de datorii și le poate oferi acum stilul de viață pe care îl merită pe bună dreptate.

5. Seo In Guk

Seducătorul desăvârșit, care fură  inimile în stânga și în dreapta, cu personajul său întunecat  Myul Mang în drama „Doom At Your Service”, a dus de fapt o viață destul de dificilă până când a găsit în cele din urmă succesul. Mama lui Seo In Guk a trebuit să ridice cutii pe străzi pentru a putea pune mâncare pe masă. Este destul de evident că situația lor l-a marcat pe Seo In Guk. El a lichidat datoriile familiei lor atunci când și-a făcut un nume în industria divertismentului. El a mai dezvăluit că, pentru o vreme, chiar și după aceea, mama lui a continuat să lucreze, dar acum a renunțat și trăiește o viață satisfăcătoare, având grijă de familia ei.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s