Juyeon din THE BOYZ vorbește despre experiența sa în cadrul emisiunii „Kingdom” și altele

THE BOYZ’s Juyeon Talks About His Experience On “Kingdom” + The Group’s Deep Bond

După ce a participat la un pictorial organizat de revista Elle, artistul a dezvăluit lucruri legate de experiența sa după participarea la emisiunea „Kingdom: Legendary War”!

După ce au câștigat anul trecut competiția „Road To Kingdom”, băieții din THE BOYZ au decis să participe și la a doua ediție. Așadar, după 10 săptămâni obositoare și pline de spectacole bine pregătite, aceștia au câștigat locul doi.

Legat de participarea sa în cadrul acestei ediții, Juyeon a spus: „A fost o aventură dificilă, însă am primit multă susținere și dragoste. Am prins energie datorită acestora. Acum că am încheiat acest război, pot spune că ne putem bucura din plin de performanțele noastre. Nu am fi reușit să câștigăm acest loc dacă nu aveam susținerea publicului sau încredere unii în ceilalți.”

Mai apoi, idolul a vorbit despre legătura profundă pe care o au membrii trupei și modul în care reușesc să strălucească pe scenă, împreună. Juyeon a mărturisit: „Fiecare dintre cei unsprezece membri ai grupului deține ceva diferit. În ciuda acestui lucru, în momentul în care ajungem pe scenă, toți avem aceeași inimă și spirit. Simt un anumit fior în momentul în care ne uităm unii la ceilalți în timpul unui spectacol sau când ne încurajăm în spatele scenei.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s