Shin Min Ah împărtășește gânduri legate de colaborarea sa cu brand-ul de lux Roger Vivier

Shin Min Ah Talks About Her Collaboration With Luxury Brand Roger Vivier

Shin Min Ah a participat recent la un pictorial încântător realizat de revista Dazed!

În timpul ședinței foto, actrița a pozat într-un mod original în timp ce purta pantofi eleganți de la marca de lux Roger Vivier.

În timpul interviului ce a urmat după realizarea fotografiilor, Shin Min Ah a discutat despre colaborarea sa cu cei de la Roger Vivier. Aceasta a spus: „Să fiu sinceră, nu pot spune că tot ce a însemnat colaborarea mea cu aceștia s-a învârtit doar în jurul faptului că sunt un simplu ambasador al mărcii. Am făcut mult mai multe decât atât. Am participat la realizarea unui plan video, unde mi-am proiectat propriul design de pantofi, pe care i-am numit Mary Jane. Acest brand m-a ajutat să transform planul în realitate, iar astăzi am purtat pantofii concepuți de mine.”

Când a fost întrebată dacă poartă pantofii și în viața reală, actrița a zâmbit și a răspuns: „Sigur că da! Sunt singurii pantofi pe care îi port. Roger Vivier este o marcă care deține un aspect clasic, dar este deschis când vine vorba de o încercare îndrăzneață. M-am regăsit în acest brand, deoarece obiectivele noastre sunt acelea de a face oamenii fericiți și de a-i inspira, mai mult decât doar o simplă promovare a produsului.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s