Membrii TXT își exprimă opinia despre faptul că sunt numiți „a patra generație de băieți din industria K-pop”

TXT Shares How They Feel About Being Called The “4th-Generation It Boys” Of K-Pop

Recent, toți membrii grupului TXT au participat la un pictorial realizat de revista Dazed!

Aceștia au pozat pentru revistă chiar înainte de revenirea cu albumul „The Chaos Chapter: FREEZE” și piesa reprezentativă „0X1 = LOVESONG (I Know I Love You)”.

În interviul ce a urmat mai apoi, membrii au mărturisit faptul că sunt foarte încrezători în acest album, din diverse motive. Aceștia au mai dezvăluit: „Toți am participat în mod personal la realizarea albumului, care este alcătuit din melodii compuse chiar de noi. Am depus eforturi mari pentru această revenire. Acordăm foarte multă importanță spectacolelor și evenimentelor legate de album. În ciuda faptului că suntem serioși în munca noastră, încercăm mereu să arătăm și că ne distrăm pe scenă. Suntem plini de energie, deoarece albumul ne transmite multe sentimente și emoții.”

De multe ori, băieții din TXT au primit titlul de „Generația a patra de băieți din k-pop”. Legat de acest aspect, fiecare membru a avut câte ceva de spus. Astfel, Soobin a comentat: „Este un titlu pentru care suntem cu adevărat recunoscători. Ideea că noi reprezentăm o generație mă face mândru. De asemenea, mă face să vreau să muncesc și mai mult.”

Huening Kai a adăugat entuziasmat: „E uimitor! Mă face să cred că suntem din ce în ce mai aproape de îndeplinirea obiectivelor noastre.”, iar Yeonjun a spus: „Îmi dă un anumit fior. De asemenea, mă face să simt dorința de a munci mai mult.”

La final, Beomgyu a răspuns: „Vom lucra din ce în ce mai mult pentru fanii MOA, care ne-au dat acest titlu.” Mai apoi, Taehyun a adăugat: „Vom munci din greu pentru a păstra acest titlu!”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s