BamBam și Yugyeom dezvăluie cum este relația lor cu Park Jin Young după plecarea de la JYP Entertainment

JYP ar trebui să poarte o discuție cu cei doi…

Chiar dacă membrii GOT7 au semnat toți cu diferite agenții după ce au ales să nu își reînnoiască contractul cu JYP Entertainment, se pare că membrii găsesc în continuare modalități de a promova împreună.

După lansarea albumelor lor de debut solo, BamBam și Yugyeom au apărut recent la emisiunea „Radio Noon Song of Hope”, moderat de Kim Shin Young.

În timpul interviului, membrii au răspuns la întrebările fanilor, iar unul dintre aceștia a întrebat despre sprijinul acordat de vechiul lor director executiv, Park Jin Young (cunoscut și sub numele de JYP), după ce au părăsit compania și dacă acesta le-a dat vreun feedback.

Yugyeom a fost primul care a răspuns și a explicat că nu a mai vorbit cu Park Jin Young după lansarea albumului său. Cu toate acestea, el a explicat că vechiul său șef a avut o reacție pozitivă după ce a ales să semneze cu AOMG: „El nu mi-a zis nimic de albumul meu, dar când i-am spus că voi merge la AOMG, mi-a spus că o să mă descurc, doar să fiu eu însumi”.

Când a venit vorba de BamBam, se pare că Park Jin Young a avut o influență importantă în alcătuirea albumului său, în special pentru melodia „Under The Sky”. Acesta a spus: „Ultima dată când am băut cu el și mi-a ascultat melodiile albumului meu, a dorit foarte mult ca ‘Under The Sky’ să fie în album. Nici nu doream să o includ”.

După susele lor, după ce  lansarea albumelor, Park Jin Young nu i-a mai contactat: „JYP, dacă ascultați, vă rugăm să ne sunați”.

Puteți vedea toată secvența mai jos!

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s