“How You Like That” de la BLACKPINK devine al 5-lea și cel mai rapid videoclip de la vreun artist feminin ce trece de 900 de mil. de viz.!

BLACKPINK’s “How You Like That” Is Their 5th MV And Fastest Korean Girl Group MV To Hit 900 Million Views

Vești bune pentru BLACKPINK și fanii BLINK: videoclipul melodiei „How You Like That” continuă să stabilească recorduri pe YouTube!

În data de 24 iunie în jurul orei 21:45, ora Coreei, videoclipul hit-ului „How You Like That” a depășit 900 de milioane de vizualizări pe YouTube. A fost lansat pe 26 iunie 2020, ceea ce înseamnă că a realizat acest lucru în 363 de zile (11 luni și 29 de zile), 3 ore și 45 de minute.

Acesta este al cincilea videoclip muzical al trupei care ajunge la 900 de milioane de vizionări, după „DDU-DU DDU-DU”, „Kill This Love”, „BOOMBAYAH” și „As If It’s Your Last”. „How You Like That” este, de asemenea, acum cel mai rapid videoclip muzical al vreunui grup de fete k-pop care a ajuns la această realizare, batând recordul precedent, stabilit într-un an, o lună și 15 zile tot de BLACKPINK cu melodia „DDU-DU DDU-DU”.

Felicitări BLACKPINK!

Sursa

Un gând despre „“How You Like That” de la BLACKPINK devine al 5-lea și cel mai rapid videoclip de la vreun artist feminin ce trece de 900 de mil. de viz.!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s