Jo Kwon i-a mulțumit lui J-Hope că a evoluat cu el pe „Animal”’ în 2012 + speră să evolueze pe o nouă versiune a melodiei împreună cu membrul BTS

Jo Kwon din trupa 2AM și-a exprimat gândurile cu privire la creșterea popularității cântecului său mai vechi „Animal”.

La emisiunea radio SBS „Heo Ji Woong Show”, difuzată pe 29 iunie, Jo Kwon a apărut ca invitat și a discutat despre melodia sa „Animal” din 2012, care primește dragoste acum de la fanii mondiali. În timpul colțului emisiunii radio „ I Live For This”, Jo Kwon a declarat: „Animal este prima mea piesă solo, cu J-Hope. Bang Si Hyuk mi-a produs această melodie. Am purtat tocuri înalte de 20 cm și am dansat în stiluri cum erau la vremea respectivă, piesa era considerată a fi prea înaintea timpului său. Dar, recent, a fost în fruntea topurilor muzicale din Orientul Mijlociu. Am fost atât de surprins să văd atâtea mesaje încurajatoare pe contul meu de Twitter „. El a continuat: „Îi sunt foarte, foarte recunoscător lui J-Hope de la BTS pentru că a fost alături de mine [în timpul promovării melodiei mele]”. 

Jo Kwon a lăsat în continuare un mesaj încurajator îndreptat către J-Hope, spunând: „Mulțumită evoluției noastre împreună, piesa este acum recunoscută de mulți fani în anul 2021. Dacă vom avea o șansă mai târziu, sper să putem interpreta un nou versiune împreună. Fighting.” 

Jo Kwon și-a dezvăluit, de asemenea, dragostea pentru purtarea tocurilor înalte. El a spus: „Dețin aproximativ patruzeci de perechi de pantofi cu toc mare. Am căzut în timp ce purtam pantofi obișnuiți de multe ori, dar nu am căzut niciodată când port pantofi cu tocuri înalte. Superman devine mai puternic în pelerină. Cam așa funcționează tocurile înalte. pentru mine.”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s