Suzy din grupul de fete rookie MAJORS este hărțuită pe contul de Instagram personal pentru că are același nume de scenă ca Bae Suzy

O membră a unui grup de fete rookie primește atenție negativă din partea internauților pentru că are același nume ca Suzy.

Kim Suzy face parte din grupul de fete rookie MAJORS, care a debutat pe 9 martie a acestui an sub agenția ANS Entertainment. După debutul grupului, Suzy a început să câștige atenția pentru a avea același nume ca și Bae Suzy (fostă membră a grupului de fete Miss A).

Cu toate acestea, această atenție nu a fost deloc pozitivă, deoarece membra grupului de fete rookie a început să primească foarte multe comentarii negative pe contul personal de Instagram. Unii fani internaționali toxici ai lui Bae Suzy i-au scris sub postările lui Kim Suzy comentarii precum „Ai folosit în mod intenționat numele de scenă Suzy pentru a deveni faimoasă? Hahaha există doar 1 Suzy. Ce faci?” „Există o singură SUZY” și „UNICA ȘI SINGURA SUZY ESTE BAE SUZY”.

Cu toate acestea, potrivit unui fan MAJORS, numele lui Suzy este numele ei real, și nu numele de scenă. Fanul a explicat: „Numele ei real este Kim Suzy. Respectați asta” și au cerut altor fani MAJORS să o protejeze pe artistă. 

 

sursa: allkpop

Un gând despre „Suzy din grupul de fete rookie MAJORS este hărțuită pe contul de Instagram personal pentru că are același nume de scenă ca Bae Suzy

  1. hyunamyou

    Este copilaros sa hartuiesti pe cineva din cauza unui nume, eu una mi-as fi schimbat numele totusi, majoritatea celebritatilor asa fac la debut cand au nume care apartin deja altor celebritati cunoscute in industrie, nu mai zic ca Suzy este super populara in Coreea si Asia.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s