Kim Woo Bin, în discuții pentru rolul principal a dramei Netflix „Delivery Driver”

S-a anunțat că actorul Kim Woo Bin va juca într-o nouă dramă.

Pe unu iulie, un reprezentant al agenției actorului, AM Entertainment, a declarat: „Lui Kim Woo Bin i s-a propus un rol în drama Netflix „Delivery Driver”, iar la moment el revizuiește oferta.”

Drama „Delivery Driver” este bazată pe un webtoon cu același nume. Într-o lume din viitor, unde aerul poluat a devenit o problemă serioasă, ca rezultat, societatea se bazează foarte mult pe serviciile de curierat. Cel mai probabil drama va prezenta o eră întunecată, distopiană, și va aduce ideea că serviciile de curierat au devenit parte din viața fiecăruia. Actorului i s-a oferit rolul unui șofer legendar din cartierul 5-8. Caracterul lui este un refugiat devenit curier, fiind original un copil născut și crescut într-o casă obișnuită. Însă, din cauza unei greșeli a unui lucrător în serviciile comunitare, un cod QR a fost implantat în mâna lui stângă. El are un simplu vis de a locui într-un cartier special și decide să devină soldat.

După știrile despre însănătoșire după cancerul nazofaringian în 2019, Kim Woo Bin a avut o revenire sănătoasă în industrie, filmând pentru filmul „Alien” a directorului Choi Dong Hoon. De asemenea, el ia in considerare si oferta scriitorului Noh Her Kyung, drama „Our Blues„. Dacă el va confirma apariția în „Delivery Driver”, aceasta va fi primul lui proiect Netflix, dar și revenirea lui într-un rol principal.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s