Regizori din industria k-pop spun de ce continuă să folosească aceleași locații pentru realizarea videoclipurilor muzicale

Oare care e motivul pentru care tot mai mulți artiști aleg să se filmeze în aceleași spații?

Fanii care urmăresc mai multe grupuri k-pop știu prea bine că anumite locații potrivite pentru filmarea videoclipurilor muzicale sunt populare printre regizori. Este obișnuit să vezi aceleași seturi să apară în filmulețele diferiților artiști.

Unul dintre aceste locuri este nimeni altul decât clădirea abandonată a colegiului din Gimcheon. Acest loc este cunoscut și apreciat pentru tavanul înalt și numeroasele balcoane din piatră.

Kim Ji Hwan, un regizor de cameră, și Song Na Ra, un regizor de artă, știu și ei prea bine de acest set și au discutat despre procesul de luare a deciziilor din spatele utilizării acestuia, în seria AYO’s „Comment Defenders”.

În ceea ce privește clădirea, aceștia au menționat că este un loc pe care îl vizitează destul de des. Kim Ji Hwan a spus: „Când ajung la locul de filmare, sunt ceva de genul ‘Aici din nou?! Am venit aici de prea multe ori’.”

Deși pare obositor pentru membrii personalului să tot viziteze aceeași zonă, clădirea e reprezentativă și își menține popularitatea datorită faptului că se potrivește perfect în videoclipurile muzicale. Cei doi au remarcat: „Există un motiv pentru care revenim acolo. Locul e într-adevăr ‘Woah!’, ‘E trăznet!’ și ‘Ce grandios!’; te face să te întrebi ‘A fost mereu un astfel de loc în Coreea?’”.

Kim Ji Hwan a adăugat: „Am filmat videoclipui muzical al lui PIXY și pe cel al lui AB6IX acolo. Am fost atât de îngrijorat în acel loc, deoarece același regizor filma în aceeași locație, astfel încât mi-a fost teamă că unul ar putea avea același unghi sau aspect precum celălalt. Încerc să fac filmarea diferită într-un fel, deoarece universul idolului este important și aparte.

De obicei, pentru a face locurile să pară mai puțin redundante, echipa de producție încearcă să schimbe unghiul, iluminarea sau editarea post-producție ale videoclipui, ca setul să fie mai personal pentru artist.

VICTON - Mayday - M/V REVIEW | K-Pop Amino

În „Mayday” de la VICTON, de exemplu, filtrul a fost editat pentru a fi monocromatic și întunecat. Echipa de artă a adăugat, de asemenea, praf și roci pentru a sublinia aspectul de clădire distrusă pe care au încercat să i-l ofere construcției.

Pe de altă parte, videoclipul melodiei „ZERO” al lui Minseo a avut probabil cele mai dinamice imagini ale clădirii Gimcheon, deoarece a fost filmată în diferite niveluri și unghiuri.

minseo pics (민서) on Twitter: "ITS HERE GUYS😍 #민서 #MINSEO #ZERO Music Video🎉▶️ https://t.co/lZ75qtcm6U… "

Aceasta este puterea regizorului videoclipului muzical! Pentru mai multe informații „din interior” despre K-Pop, urmăriți videoclipul întreg de mai jos!

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s