So Ji Sub confirmă rolul într-o K-drama nouă!

So Ji Sub Confirmed To Lead His First Drama In 4 Years

So Ji Sub va reveni pe micile ecrane pentru prima dată după patru ani!

Anterior, în luna mai, s-a dezvăluit că actorului i s-a oferit un rol în viitoarea dramă „Dr. Lawyer” (titlu de lucru). Pe 5 iulie, apariția sa în dramă a fost confirmată. 

„Dr. Lawyer ” este o dramă despre un chirurg genial care devine un avocat din cauză că este acuzat de neglijență medicală și pierde totul dintr-o intervenție chirurgicală inventată, și un procuror din cadrul Departamentului de Crime Medicale care își pierde singura familie și iubita prin acea operație. Împreună, ei doi îi pedepsesc pe cei care cred că importanța vieții unei persoane poate fi clasificată pe baza bogăției și puterii lor și ajută victimele care au fost nedreptățite.

So Ji Sub va prelua rolul lui Han Yi Han, un avocat care se ocupă de cazuri de neglijență medicală, care a fost un doctor de geniu, cu specialități atât în ​​chirurgia generală, cât și în chirurgia toracică. Înainte de incidentul care s-a întâmplat acum patru ani, el a fost un chirurg as popular al Spitalului Universitar Bansuk. După ce a devenit avocat specializat în cazuri neglijență medicală, el urmărește adevărul incidentului misterios care a dus la schimbarea carierei sale. 

„Doctor Lawyer” este scris de Jang Hong Chul din „Mr. Temporary ”și regizat de Lee Yong Suk din „Haechi ”, „The Village Achiara’s Secret” și„ Iljimae ”.

Drama cu 16 episoade va fi difuzată prin intermediul MBC în prima jumătate a anului 2022. Aceasta va fi prima dramă a So Ji Sub, după „My Secret Terrius”  din 2018.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s