Mina admite acuzațiile că ea și iubitul ei au înșelat și anunță că s-au despărțit + neagă că ar fi mințit în privința lui Jimin

Former AOA Member Mina Apologizes For Cheating Controversy + Announces She Has Broken Up With Her Boyfriend

Mina, fostă membră a trupei AOA, a postat o scrisoare prin care își cere scuze pentru recenta controversă.

În data de 4 iulie, Mina a postat o scrisoare pe contul de Instagram, anunțând că s-a despărțit de iubitul. Aceasta s-a referit la el folosindu-i numele de familie, „Yoo”, și a admis că cei doi au înșelat. În final, și-a cerut scuze fanilor pentru că s-a comportat „ca o vulpe vicleană”.

Mina și-a făcut relația publică pe 26 iunie, după ce a postat o fotografie cu un bărbat. În comentarii, a confirmat că cei doi sunt împreună. Însă, la puțin timp, internauții au descoperit o postare a unei persoane anonime. Aceasta a dezvăluit că bărbatul pe care Mina l-a numit iubitul ei este, de fapt, iubitul unei prietene apropiate („A”). El și „A” erau într-o relație de trei ani și locuiau împreună, până când Mina l-a contactat pe Yoo pe Instagram.

Autorul postării a adăugat că Mina era conștientă de relația lui Yoo cu „A”, iar fotografiile lor de cuplu au fost publice chiar și când Mina a dezvăluit relația ei. Ca dovadă, persoana anonimă a postat și o captură de ecran a unei conversații din data de 10 iunie, în care Mina i-a scris lui Yoo: „Tu și iubita ta arătați bine împreună.”

Mina a răspuns spunând că, deși știa că Yoo avea o iubită în momentul în care au început să vorbească, s-a asigurat că el s-a despărțit de „A” înainte de a fi într-o relație. Capturile de ecran postate ulterior de prietenii lui „A” au dezvăluit că, de fapt, Yoo nu se despărțise de iubita sa și chiar a mințit-o că urmează să se vadă cu niște prieteni din armată, când de fapt avea în plan să iasă la întâlnire cu Mina. Când „A” a văzut fotografia postată de Mina, i-a scris imediat lui Yoo, iar acesta i-a răspuns: „Îmi pare rău că te-am rănit până la final” și a rupt brusc legătura cu ea.

Întrucât controversa continua să prindă amploare, Mina a negat presupunerile și a amenințat că va lua măsuri legale împotriva persoanelor care răspândesc zvonuri. Ea afirmă și că tatăl lui „A” a contactat-o pentru a o amenința cu moartea, numind-o „prostituată” și „târfă”.

„A” a vorbit pentru prima oară pentru a-i lua apărarea tatălui ei, spunând că nu a luat niciodată legătura cu Mina. El doar i-a scris lui Yoo pentru a-i cere să șteargă pozele cu fata lui, însă nu a amenințat pe nimeni cu moartea și nici măcar nu a menționat-o pe Mina, cu atât mai puțin să folosească astfel de limbaj la adresa ei. „A” a postat niște discuții dintre ea și Mina, atunci când a realizat că cei doi au legătură unul cu altul:

A: Unnie, tu și iubitul meu ați decis cumva să vă vedeți…?
Mina: Ne cunoaștem? Cine ești?
A: Ai spus: „Tu și iubita ta arătați bine împreună”
(A îi trimite o captură de ecran în care Mina afirmase acest lucru)
Mina: Oh, acea persoană?
Mina: Deci de ce îmi scrii?
Mina: Se întâlnește cu mine după ce s-a despărțit de tine
Mina: Este vreo problemă?
A: Dacă s-ar fi despărțit de mine, atunci de ce ar ar avea încă fotografiile cu mine pe contul lui de Instagram? Chiar nu înțeleg de ce pretinzi că nu mă cunoști. Dacă s-ar fi despărțit de mine și ar fi început să iasă cu tine, nu ar avea niciun sens ca el să păstreze toate fotografiile cu fosta lui iubită. Chiar și în momentul în care tu ai postat fotografia ta, fotografiile lui cu mine erau tot acolo. Voi fi clară: ai postat fotografia înainte ca eu și Yoo să ne despărțim și ne-am despărțit doar pentru că eu am văzut poza ta și articolele despre ea. Având în vedere situația dată, chiar nu cred că nu ai fi știut. Te rog să îi spui lui Yoo să nu mă mai sune. Nu înțeleg de ce trebuie să fiu hărțuită, deși eu sunt victima.
(Mina o blochează pe A)

Pe 3 iulie, fan clubul trupei AOA a lansat o declarație prin care își făcea clară situația față de Mina și celelalte membre. Fanii nu au fost de acord cu Mina și au subliniat faptul că Jimin nu a admis niciodată acuzațiile de bullying. Mai multe informații despre această declarație se află în acest articol.

Pe 4 iulie, Mina a postat o nouă declarație, care începea în felul următor: „Da. După ce am ascultat părerile celor care mă vorbesc de rău, am decis să adresez această problemă printr-un videoclip, însă oamenii mi-au spus că nu vor să îmi vadă fața, așa că voi lăsa textul aici.”

Ceea ce am înțeles de la Domnul Yoo (am decis să nu mă deranjez să îi ascund fotografia de profil, întrucât numele lui deja a fost căutat pe Naver) este că relația lor nu ajunsese într-un punct bun, se certau mereu și personalitățile lor nu se potriveau, erau într-o relație de formalitate. De asemenea, Yoo s-a arătat interesat de mine primul, iar eu m-am simțit atrasă de el de asemenea pentru că am simțit o conexiune din conversațiile noastre. Am descoperit că avem o mulțime de lucruri în comun. Însă am discutat și despre lucruri precum: „Nu ar trebui să facem asta pentru că ai o prietenă” și „Sunt pe punctul de a termina această relație” și „Serios că am încheiat-o”, apoi ne-am îndrăgostit unul de altul și am început să ne întâlnim, corect? Pe atunci credeam că, deși nu am făcut nimic de care să fiu mândră, nu era vorba de înșelat, întrucât am început să ne întâlnim după cei doi s-au despărțit. Chiar și acum am fani mai tineri și mai în vârstă cu care am devenit prietenă. În loc să îi numesc fani, încă păstrez acest tip de relații.

Și atunci mă gândeam: „Dacă s-au despărțit pentru că nu mai erau îndrăgostiți unul de altul, atunci de ce s-ar enerva cineva? Doar pentru că nu am admis înșelatul?” Poate nu mă credeți, dar asta este ceea ce am simțit cu adevărat. Din acest motiv mi-am scris postările într-un stil foarte detașat și i-am răspuns lui „A” într-un mod defensiv, în loc să fiu politicoasă.

După ce am văzut recentele postări ale fostei sale iubite pe Nate Pann, dar și mesajele de pe KakaoTalk dintre cei doi, am înțeles adevărul de la Yoo. Totul era o minciună. Așa am reușit să privesc lucrurile din perspectiva fostei lui iubite.

Este adevărat că atât eu, cât și Yoo am înșelat. Îmi pare foarte rău pentru fosta lui iubită și cunoștințele ei, care au fost răniți de acțiunile mele. Pentru că ai avut curaj să faci acele postări, am reușit să înțeleg adevărul și aș minți dacă aș spune că nu îl învinuiesc pe Yoo deloc. Însă este adevărat că sunt și eu de vină și am sfârșit prin a fi cea care a ascultat o singură parte a poveștii, insistând că nu am făcut nimic greșit. Admit că este totul vina mea și că reflect asupra acțiunilor mele.

Nu au existat cuvinte precum „prostituată” în mesajele de la tatăl lui A. Nu am spus că am auzit acele cuvinte de la el, ci doar am scris lucruri pe care le-am auzit din anumite părți și că am primit amenințări (nu cu moartea, dar) la nivelul amenințărilor cu moartea. Motivul pentru care am făcut asta este pentru că, în mesajele în care îi cerea lui Yoo să șteargă postările cu A, s-a exprimat cu „voi”, așa că m-am simțit inclusă. Și pentru a enerva pe cineva atât de tare, ar trebui să fie la limita morții sau să își dorească să moară. Oamenii se enervează așa doar când se tem extrem de tare. Nu se enervează doar când au trecut printr-un viol sau când au fost răniți, bătuți de zeci de oameni. De aceea am fost atât de speriată și m-am gândit că lucrurile au ajuns prea departe. Însă, după ce am aflat adevărul, ce părinți ar fi în regulă dacă iubitul prețioasei lor fiice s-ar afla în compania altei femei cu mai multe ocazii… Înțeleg.

În concluzie, Mina a adăugat:

Îmi cer sincere scuze. În acest incident cu Yoo și fosta lui iubită, este clar că eu sunt de vină, întrucât am realizat asta prea târziu și m-am comportat prostește. Bineînțeles că îmi admit greșelile și îmi aplec capul victimei. Și desigur că nu mă mai întâlnesc cu Domnul Yoo. De astăzi, voi primi doar mesaje de încurajare de la oameni și nu voi mai răspunde nimănui. Voi întrerupe toate contactele pe care le am cu fanii cu care țin legătura. Cu adevărat simt vină din cauza modului în care m-am comportat și îmi cer scuze. Îmi pare rău și că am dezamăgit atâția oameni.

Și în legătură cu Shin Jimin, aș dori să întreb. De ce sunt atâția oameni care o aduc în discuție… și acea declarație (a fanilor AOA) a fost atât de haotică… ea nu are nicio legătură cu acest incident și nici nu vreau să vorbesc despre ea. Așa că nu încercați să mă faceți de vină în acest caz. Când vine vorba de Shin Jimin, eu sunt cea mai mare victimă.

Din nou, îmi cer scuze victimei A pentru ce i-am făcut. Acest lucru nu ar trebuit să se mai întâmple în viitor și voi fi mai responsabilă cu acțiunile și cuvintele mele pentru a evita mai multe victime. De asemenea, îmi cer scuze că nu am scris clar și pentru gramatica mea. Aș vrea să îmi îmbunătățesc și acest aspect, însă nu sunt foarte educată, deși este rușinos, sper că veți înțelege… Admit că am acționat ca o vulpe vicleană… Îmi pare tare rău…

sursă

3 gânduri despre „Mina admite acuzațiile că ea și iubitul ei au înșelat și anunță că s-au despărțit + neagă că ar fi mințit în privința lui Jimin

  1. Pingback: Fostul iubit al Minei postează o scrisoare în care își cere scuze pe Instagram | K-POP ROMÂNIA

  2. Ella Vasile

    Cu parere de rau , dar fata e dusa cu capul si obsedata de razbunare pe fostele colege! Eu cred ca ar trebui sa se trateze. Nu spun ca nu sunt adevarate anumite afirmatii ale ei, dar ca sa aiba credibilitate nu trebuie sa mai faca tot felul de gafe si sa se trateze psihologic.

    Apreciază

    Răspunde
  3. Pingback: Mina vorbește cu frustrare despre viața sa sexuală, îngrijorând internauții cu privire la sănătatea sa mintală | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s