Mina vorbește cu frustrare despre viața sa sexuală, îngrijorând internauții cu privire la sănătatea sa mintală

Internauții devin din ce în ce mai îngrijorați pentru starea de sănătate a Minei, care se află în centrul unor noi controverse.

Mina se confruntă cu o serie de critici din partea coreenilor, după ce s-a aflat că a ajuns într-o relație cu un bărbat care avea deja iubită, deși era conștientă de acest fapt. După comentariile și declarațiile fostei iubite, Mina a anunțat că s-a despărțit de respectivul bărbat și ambii au postat scrisori prin care își cereau scuze pentru faptele lor. Cu toate acestea, declarațiile ei cu privire la fostele membre AOA au stârnit noi comentarii malițioase, întrucât fanii au considerat că Mina nu ar fi trebuit să dezvăluie detalii despre viața personală a lui Jimin.

Un internaut a lăsat următorul comentariu: „Fostul tău iubit nu mai are o prietenă acum. Tot ce i-a rămas sunt bolile cu transmitere sexuală… lol.” Mina a părut prea enervată de aceste afirmații ca să le ignore, așa că a răspuns la scurt timp: „Boli cu transmitere sexuală? Din cauza mea? Este adevărat că am fost diagnosticată cu cancer cervical în trecut. Nu am mai fost la ginecolog de atunci. Am aflat că insomniile și stresul au cauzat asta.

A continuat să explice: „Dar da, am făcut sex. Normal, am aproape treizeci de ani acum. Dar sunt oameni care spun că sunt târfă din cauză că am avut prea multe relații sexuale. Nu mă refer la tine, însă am vrut să explic la modul general. Am spus tuturor deja că are loc o investigație pentru un eveniment care a avut loc în școala gimnazială. Investigația este încă în desfășurare. Acel incident mi-a lăsat o traumă de bărbați și sex, așa că am ajuns să am relații de durată fără a fi intime, iar membrele chiar mi-au spus că sunt un eunuc din cauza sta. M-am gândit la asta ca la o acțiune murdară și nu am înțeles mult timp de ce mulți se bucurau de ea. Poate este ceva rușinos de spus, însă nu sunt o persoană care se culcă cu alții atât de mult încât să fie numită târfă. Nu am avut parte de mult sex.

După aceste comentarii, internauții își susțin părerea că Mina ar trebui să renunțe un timp la rețelele de socializare și să se concentreze pe starea sa de sănătate.

sursă

4 gânduri despre „Mina vorbește cu frustrare despre viața sa sexuală, îngrijorând internauții cu privire la sănătatea sa mintală

 1. Alexia

  Doamne, începe să mă sperie rău de tot femeia asta.
  Să lase rețelele de socializare și să caute un tratament mai bun și să uite de trecut, deja mi se pare că întrece orice măsură și cerșește prea multă atenție😒😒

  Apreciază

  Răspunde
 2. Kpanda

  Eu tind sa cred ca… Nu ar trebuii sa Îi tinem socoteala cu cine se culca si cu cine nu. Nimeni nu este ușa de biserică, nu e prima femeie nici ultima care iese cu un barbat cu iubită. ( la acest gen de relație, tu îți încerci norocul cu acea persoană deja in relație, dacă merge este vina amândurora, dar na, curiozitatea, face multe). In mare nu stiu despre ce e vorba, dar sănătoasă să fie.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s