Fostul iubit al Minei postează o scrisoare în care își cere scuze pe Instagram

Mina (cựu thành viên AOA) bị tố 'trà xanh', giật bạn trai người khác

Fostul iubit al Minei, cunoscut sub numele de familie „Yoo”, postează o scrisoare pe Instagram prin care își cere scuze pentru faptele sale.

După ultimul live al Minei, fostul său iubit a simțit nevoia de a se adresa publicului. S-a aflat că Yoo Jun Young se întâlnea cu Mina, deși era într-o relație de trei ani cu o altă femeie. În ciuda acestui fapt, se pare că Mina a știut de relație și chiar a blocat-o pe iubita lui Yoo când aceasta a încercat să lămurească situația. Mai multe detalii și declarațiile Minei le găsiți în acest articol.

Mai jos aveți scrisoarea lui Yoo Jun Young:

Bună, sunt Yoo Jun Young.

În primul rând, aș vrea să îmi cer sincere scuze fostei mele iubite. Îmi cer scuze tuturor celor care au fost răniți de acțiunile mele. Voi plăti înapoi banii pe care fosta mea iubită i-a cheltuit pe mine.

Am ascuns toate aceste lucruri de Kwon Mina noona și de fosta mea iubită, iar tot acest haos a pornit de la minciunile mele. Tot ceea ce a scris fosta mea iubită este adevărat și s-a întâmplat din cauză că nu am putut să am grijă de tot ceea ce am construit.

Dacă existau neînțelegeri înainte, sper ca asta să clarifice lucrurile.

Faptul că tatăl fostei mele iubite ne-a amenințat cu moartea prin mesaje nu este adevărată. Este de înțeles că s-a supărat, însă nu a spus în mod direct că vrea să ne omoare. Mi-a trimis niște mesaje prin care îmi cerea să șterg pozele cu fiica lui, însă nu m-a amenințat și nu m-am simțit amenințat. Îmi cer scuze și față de el.

Au existat niște speculații cu privire la niște gangsteri, așa că voi încerca să lămuresc și această parte. Sunt sigur că tatăl fostei mele iubite nu este implicat deloc cu gangsteri. Probabil s-a ajuns la aceste neînțelegeri după niște conversații cu fosta mea iubită, care au fost răsucite și întoarse pe toate părțile.

Este vina mea în totalitate și sper că nimeni nu va mai fi rănit în viitor. Toată vina este a mea pentru că am încercat să ascund cerul cu mâinile goale. Îmi pare foarte rău. Voi accepta toată ura pe care o primesc, pentru că o merit. Totuși, sper că vă veți reține de a-i critica pe alții care nu au legătură cu această problemă. Vă implor. Și din nou, îmi cer iertare.

Un gând despre „Fostul iubit al Minei postează o scrisoare în care își cere scuze pe Instagram

  1. Pingback: Mina vorbește cu frustrare despre viața sa sexuală, îngrijorând internauții cu privire la sănătatea sa mintală | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s