Fan clubul trupei AOA postează o declarație cu privire la Mina și Jimin, la un an de la controversă

Fan clubul „DC Gallery” al trupei AOA a lansat o declarație cu privire la acuzațiile pe care Mina le-a făcut anul trecut.

În luna iulie a anului trecut, Mina s-a decis să rupă tăcerea și a postat o serie de scrisori care dezvăluiau povestea sa tristă din ultimii zece ani. Lidera Jimin ar fi hărțuit-o încă de când erau stagiare, fapt care a dus la înrăutățirea stării sale de sănătate și la tentative de suicid. Deși Jimin a negat spusele ei, FNC Entertainment a anunțat că se va retrage din trupă și din industria de divertisment.

După un an, fan clubul trupei și-a făcut clară poziția cu următoarea declarație:

Astăzi, la un an de la mărturisirile lui Kwon Mina, AOA DC Gallery dorește să rupă tăcerea și să își declare poziția. Dorim să clarificăm că nu vom aduce acuze unei anumite persoane, însă vrem să înceteze hărțuirea și neglijarea a cinci membre AOA. Am ajuns la aceste concluzii pe baza unor dovezi reale, cum ar fi grupul de KakaoTalk pe care Mina l-a folosit să comunice cu fanii, declarațiile ei de pe Instagram și transmisiunile live. Așadar, ne vom face clară poziția.

În primul rând, vrem să rectificăm niște lucruri care au fost înțelese greșit despre AOA. În luna august a anului trecut, FNC Entertainment a anunțat oficial că membrele nu au putut să își exprime părerile. De atunci, multe neînțelegeri și speculații s-au acumulat pe parcursul unui an și fetele au suferit din cauza comentariilor malițioase și a zvonurilor. Oricum, FNC a neglijat membrele timp de un an lung, nu a luat niciun fel de acțiune. Așadar, fan clubul AOA dorește să corecteze niște lucruri care au fost normalizate din cauza comportamentului agenției.”

Cu privire la afirmațiile cum că Jimin nu i-a permis Minei să își viziteze tatăl bolnav în spital, „DC Gallery” a insistat că sunt false. Conform fan clubului, a fost în totalitate decizia Minei dacă să îl viziteze sau nu: „Kwon Mina a spus într-un live de pe 7 martie 2021 că a stat la căpătâiul tatălui său care se afla pe patul de moarte. A spus ea însăși și că nu a vrut să meargă la spital pentru că s-a temut să nu deranjeze programul pentru filmările dramei în care juca, chiar dacă managerul ar fi condus-o de acasă și ar fi adus-o, iar spitalul era la cinci minute distanță.

Cât despre faptul că Mina a fost exclusă de celelalte membre și că nu a putut să înainteze un proces din cauza problemelor financiare, fan clubul nu a fost de acord: „Mina s-a bucurat să promoveze în AOA, iar înainte de toată această controversă a menționat de multe ori că are o relație bună cu celelalte fete. A fost depusă o plângere pentru bullying prin intermediul Kookmin Newspaper către Secția de Poliție din Gangnam. Ofițerii au contactat-o pe Kwon Mina, însă ea a refuzat investigația.

Fan clubul a vorbit despre retragerea lui Jimin și tăcerea membrelor AOA: „Jimin nu a admis niciodată că ar fi hărțuit-o pe Mina. Și-a cerut scuze pentru că nu a fost un lider mai atent și s-a retras din industrie.

În final, fan clubul a cerut agenției FNC Entertainment „să își îndeplinească obligațiile de a-și proteja artiștii” prin măsuri legale.

sursă

Un gând despre „Fan clubul trupei AOA postează o declarație cu privire la Mina și Jimin, la un an de la controversă

  1. Pingback: Mina admite acuzațiile că ea și iubitul ei au înșelat și anunță că s-au despărțit + neagă că ar fi mințit în privința lui Jimin | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s