Unii internauți au crezut că fotografiile de pe Instagram ale lui N din VIXX sunt editate

În urmă cu patru zile, membrul VIXX a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare, scoțând în evidență înălțimea sa incredibilă și proporțiile corpului său.

Fotografiile sale au fost făcute la un magazin pop-up CHANEL FACTORY, iar mulți fani s-au îndrăgostit de aspectul elegant și frumos al lui N; cu toate acestea, au existat niște internauți care au speculat că acesta și-a editat fotografiile pentru a se face mai înalt.

Cu toate acestea, fotografiile făcute de jurnaliști au fost publictae și i-au făcut pe toți internauții să-și retragă speculațiile. Top Daily a lansat fotografiile lui N din ziua respectivă și a dezvăluit că N nu și-a editat pozele de pe Instagram, întrucât arăta aceeași figură suprarealistă și aceleași proporții ale corpului.

Mai apoi, internauții s-au adunat pe o comunitate online pentru a-și împărtăși gândurile și au lăsat comentarii precum: „Gâtul lui este cu adevărat lung”, „Înțeleg de ce s-ar fi putut gândi oamenii că a folosit photoshop”, „Proporțiile corpului său au fost întotdeauna suprarealiste”, „Acești oameni speculează despre orice”, „Uau, are proporții ale corpului foarte bune , „Este atât de înalt și slab”, „Sunt invidios pe el”, „Arată ca un model”, „Este înalt și are o față mică” și „Este atât de slab”.

sursa: allkpop

Un gând despre „Unii internauți au crezut că fotografiile de pe Instagram ale lui N din VIXX sunt editate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s