Internauții refuză să creadă că G-Dragon a trecut de treizeci de ani după ce au fost dezvăluite noi fotografii cu artistul

G-Dragon a realizat recent o reclamă la șampon, iar fanii au fost surprinși de farmecul acestuia!

Un brand de șampon a colaborat cu G-Dragon pentru publicitate. Artistul pune în valoare o culoare închisă cu mult stil, iar fanii sunt de părere că regele trendurilor se întoarce.

Imediat cum reclama a fost lansată, atât fanii, cât și internauții s-au adunat pe rețelele de socializare pentru a discuta despre stilul artistului. Aceștia au subliniat faptul că, deși a ajuns la treizeci și patru de ani, este greu de crezut că a trecut până și de douăzeci și cinci, păstrându-și stilul unic.

Câteva comentarii sunt: „Doamne, e atât de frumos”, „Are 34 de ani deja, dar nu a îmbătrânit deloc. Sunt singurul care pare mai în vârstă, lol”, „Uau, am crezut că are 24”, „GD, când ai ajuns la 34 de ani? Timpul trece atât de repede, când vei lansa noi piese?”, „De ce nu îmbătrânești? Arăți atât de bine în reclama asta”, „GD nu arată deloc de parcă ar avea 34 de ani. Mai degrabă 24”, „Mereu pare că ai stil și arăți bine”, „G-Dragon arată uimitor. Iubesc această reclamă.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s