Membrii grupului DAY6 (Even Of Day) discută despre momentele memorabile din cariera lor + altele

DAY6 (Even Of Day) Talks About Going For A Vintage Sound + Picks Memorable Moments Of Their CareerMembrii DAY6 (Even Of Day) au susținut un eveniment online cu ocazia lansării celui de-al doilea mini-album, „Right Through Me”.

Melodia principală a mini-albumului aduce aminte de anii ’90. Legat de acest aspect, membrii au spus: „Există cu siguranță o diferență între sunetul ales de noi și cel din acei ani. Există, de asemenea, diverse emoții ce pot fi transmise prin intermediul acestor tipuri de sunete, așa cum o face un parfum. Cu acestea fiind spuse, nu am ales muzica anilor ’90 ca motiv pentru albumul nostru. Am țintit spre un sunet vintage și a ajuns să sune ca muzica acelor ani.”

Mai apoi, băieții au relatat anumite evenimente din cariera lor. Young K a spus: „Recent, am participat la un eveniment organizat de un post de radio. Acolo, am avut posibilitatea de a discuta cu unul dintre fanii grupului. În timpul apelului, acea persoană mi-a spus că sunt și eu un simplu om și este în regulă să mai am probleme sau momente grele din când în când. Nu voi uita niciodată acel moment.”

Pentru răspunsul său, Wonpil a ales al doilea turneu mondial al trupei și a spus: „Am pornit din Seul și am călătorit în multe țări diferite. Mi-e dor de acele momente. A face genul acesta de activități online mă face să mă simt dezamăgit. Sper că odată ce vom scăpa de acest virus, vom putea susține concerte pe arene mari.”

Dowoon a explicat: „Trupa DAY6 în sine este momentul pe care îl aleg. Aici am petrecut 5 de ani din tinerețea mea și m-am dezvoltat mult ca persoană. A avut cea mai mare influență asupra omului care sunt astăzi.”

Mai apoi, au discutat despre desfășurarea evenimentelor în timpul pandemiei. Young K a răspuns: „Unele dintre cele mai prețioase momente din cadrul acestor evenimente au fost acelea când am dansat și cântat împreună cu fanii My Day. Faptul că nu mai putem face acest lucru posibil a avut o mare influență asupra noastră. Cu toate acestea, încercăm să ne adaptăm situației și să găsim soluții de a interacționa cu fanii noștri.”

Dowoon a zis: „Din moment ce activitățile noastre s-au împuținat, am avut mult timp să reflectăm asupra noastră. Acest repaus m-a făcut să îmi doresc să mă dezvolt mai mult.”

Apoi, Young K a concluzionat: „Ne dorim să oferim multă susținere și dragoste prin intermediul acestui album. În afară de lucrurile pe care le transmitem prin melodiile noastre, ne dorim să facem fanii să zâmbească sincer. Sperăm că vom putea fi de ajutor în viața de zi cu zi a oamenilor care ne susțin.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s