BamBam dezvăluie ce a spus Lisa atunci când a ascultat pentru prima dată albumul „riBBon”, înainte de lansarea oficială!

BamBam a vorbit și despre Lisa într-un interviu recent.

Pe data de 4 iulie, BamBam a fost prezent la emisiunea radio „Park Sohyun’s Love Game” de la SBS Power FM pentru a-și promova albumul de debut solo, intitulat „riBBon”. În timpul discuției, BamBam a menționat-o pe Lisa din BLACKPINK, prietena sa din copilărie, și a împărtășit ceea ce ea spusese despre melodia „riBBon”, atunci când a ascultat-o pentru ​​prima dată.

Acesta a dezvăluit: „Am lăsat-o pe Lisa să asculte piesa înainte de lansare. Ea a spus că melodia are ceva ce parcă ar da dependență. I-am trimis și medley-ul principal și a spus că îi place ‘Pandora’”. El a adăugat: „Am vrut să aud opiniile celor din jurul meu, dar în același timp am vrut să surprind ceilalți membri, așa că, până la urmă, am cerut doar părerile prietenilor mei mai apropiați”.

DJ-ul Kim Sohyun l-a întrebat apoi pe BamBam dacă s-a gândit vreodată să facă vreo colaborare cu Lisa, chiar dacă ar fi vorba doar de provocarea „riBBon” de pe TikTok. La aceasta, BamBam a răspuns: „Ar fi foarte frumos (dacă am putea colabora). Voi încerca să văd ce s-ar putea face”.

În cazul în care ați ratat transmisia radio, puteți urmări reluarea completă mai jos!

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s