Soobin din TXT înnebunește fanii cu noua sa apariție într-un V-Live recent + pornește un trend pe TikTok

Soobin din TXT se distrează împreună cu fanii pe V-Live și pornește neintenționat un trend!

Prin intermediul platformei V-Live, idolii au posibilitatea de a susține transmisiuni live pentru a interacționa cu fanii lor. În general, idolii se poartă foarte natural în fața camerei și discută cu fanii lor diverse subiecte sau pur și simplu împărtășesc povești din viața lor de zi cu zi. Soobin din TXT a susținut recent o astfel de transmisiune specială, unde s-a distrat alături de fanii săi.

În timpul difuzării, artistul le-a arătat fanilor un mini-mukbang cu înghețată, iar apoi a discutat despre aromele sale favorite. Fanii nu au ezitat să îi complimenteze ochelarii, susținând că arată foarte drăguț când îi poartă. Soobin le-a mulțumit acestora pentru comentariile simpatice.

Mai târziu, acesta a discutat despre câteva melodii K-Pop și preferințele sale muzicale, urmând să asculte câteva dintre ele. A ascultat melodia „What’s Happening” de la B1A4, iar apoi „Nillili Mambo” de la BLOCK B. În momentul în care a început să cânte acest cântec, a dat tot publicul pe spate. Când a început să cânte partea în care spunea: „Bye guys, hi ladies, mwah!”, fanii au început să comenteze despre vocea sa. În special fanele lui Soobin au fost cucerite de sărutul său zburător.

După apariția sa, mulți influenceri care îndrăgesc muzica coreeană sau pur și simplu, trupa TXT, au început să realizeze tot felul de videoclipuri, folosindu-se de melodia aleasă de Soobin sau punând vocea sa pe fundal. Astfel, artistul a creat un trend pe platforma TikTok, fără să intenționeze asta. Mai jos aveți un exemplu:

sursa: kpopmap

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s