TOP: Idoli K-pop care au jucat în drame când erau copii

Idols Who Starred In Dramas When They Were Children

Aceștia sunt câțiva dintre idolii care au avut oportunitatea de a juca într-o dramă pe vremea când erau copii!

De fiecare dată când un idol își face debutul, oamenii devin din ce în ce mai interesați de trecutul acestuia, dorind să afle când mai multe informații legate de activitatea sa anterioară. Pentru unii dintre ei, călătoria prin lumea divertismentului a început cu mult înainte de începerea carierei ca idol K-pop.

Mai jos, am pregătit o listă cu 5 astfel de idoli, care au jucat în drame, în vremea copilăriei.

1. Lee Hong Ki din FTISLAND

Artistul a primit primul său rol principal la vârsta de 12 ani, când s-a alăturat distribuției pentru drama „Magic Kid Masuri”. A jucat rolul personajului Kim Ji Hoon, prietenul lui Masuri. Doi ani mai târziu, a jucat în „There’s Light at the Tip of My Fingernails”, unde a interpretat personajul Han Joo Min. De atunci, faima sa a crescut.

2. Park Gyuri (ex KARA)

De asemenea, Gyuri a fost o artistă care a reușit să își crească faima, după ce a jucat într-o dramă, când era mică. Primul său rol a fost cel al personajului Soo Mi din drama „Today is a Nice Day”. Mai târziu, a jucat versiunea mai tânără a personajului Kim Jung Eun din „Ladies of the Palace.”

3. Chanwoo din iKON

Chanwoo - Jung Chanwoo Photo (41404947) - Fanpop

Rolurile jucate de acesta nu au fost un secret pentru mult timp. Faima sa a crescut după ce a jucat în două drame foarte populare, anume „Boys Over Flowers” și „Heirs”, în rolul lui Gu Jun Pyo, respectiv Kim Tan. De asemenea, a jucat rolul unei versiuni mai tinere a Prințului Yangnyeong, fratele mai mare al lui Sejong cel Mare, din drama „The Great King, Sejong”.

4. Chani din SF9

SF9's Chani On Choosing Upcoming Movie, Director Talks About Working With  Him | Soompi

Înainte de a debuta ca membru al grupului SF9, Chani a debutat ca actor la o televiziune, în anul 2009. L-a interpretat pe Kang Ma Ru din „The Innocent Man”. Apariția sa în drama „The Great Queen Seondeok” a fost unul dintre rolurile l-au făcut cunoscut în industrie.

5. Moonbin din ASTRO

Moonbin - Astro Members Profile & Vote

Când era copil, Moonbin a primit primul său rol în drama „Boys Over Flowers”, unde a jucat personajul So Yi Jung. Succesul comercial imens și impactul pe care a avut-o drama în lumea divertismentului, l-a ajutat pe artist să câștige popularitatea meritată.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s