Woo Hyo Kwang este acuzat că și-ar fi înșelat soția, pe actrița Choo Ja Hyun

Soțul lui Choo Ja Hyun, actorul Woo Hyo Kwang, este implicat într-o controversă privind adulterul.

În data de 15 iulie, presa chineză Sohu Entertainment a raportat că actorul chinez Woo Hyo Kwang a fost văzut stând cu o femeie în brațele sale, într-o mașină, în timp ce se întorcea de la o petrecere cu băutură, seara târziu. Acuzațiile sunt șocante deoarece el și soția sa, actrița Choo Ja Hyun, au o reputație de cuplu dedicat, cu o relație bună.

Agenția sa, BH Entertainment, a confirmat că cel din fotografii este într-adevăr Woo Hyo Kwang, dar a negat zvonurile cum că ar înșela-o. Compania a declarat: „S-a întâmplat când se întorcea acasă după ce s-a întâlnit cu niște cunoscuți de ai săi, în luna mai. Cei care apar în videoclip sunt cunoștiințe apropiate ale regizorului, care călătoresc și cu familile lor. Oricât de apropiat ar fi un cunoscut, el ar fi atent la acțiunile care ar putea provoca neînțelegeri. Deoarece mulți oameni țin la Woo Hyo Kwang și Choo Ja Hyun, cei doi vor fi mai atenți la acțiunile lor viitoare.”

Cu toate acestea, nu este prima dată când Woo Hyo Kwang este prins în acuzații de adulter. În octombrie 2017, a intrat atras atenția internauților pentru că se ținea de mână cu o femeie care nu era soția lui, noaptea târziu. La acea vreme, actorul a explicat: „Suntem prieteni de 12 ani și suntem absolvenți ai aceleiași facultăți. Am luat masa și cu alți cunoscuți pentru prima dată după ceva timp și ne-am ținut de mână ca prieteni.”

Voi ce părere aveți despre această controversă?

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s