Yeonjun și Taehyun din TXT arată susținerea pentru Wooyoung și Yeosang din ATEEZ

TXT’s Yeonjun & Taehyun Show Love For ATEEZ’s Wooyoung & Yeosang By Tuning Into Their V Lives

Afecțiunea trupelor TXT și ATEEZ este reală!

Pe 17 iulie, Yeonjun l-a surprins pe Wooyoung, prietenul său apropiat, printr-un mesaj trimit în timp ce acesta avea o transmisiune în Vlive. În timp ce vorbea cu fanii săi, Wooyoung a remercat brusc: „Chiar acum Yeonjun mi-a trimis un mesaj în KakaoTalk: „Văd că dragul meu este în Vlive acum” Ce-i asta? De unde știi”. Puțin mai târziu, Yeonjun i-a trimis un alt mesaj: „Dragule, eu știu totul.”

Atunci Wooyoung i-a spus lui Yeonjun că nu era necesar să privească transmisiunea lui VLive, dar, după un moment, el a dezvăluit râzând: „Yeonjun mi-a trimis o captură de ecran cu mine stând aici, scriind „Esți un drăguț”.” Wooyoung a adăugat, glumind: „Nu mă privi!”

 

Câteva ore mai târziu, Yeosang, care avea propria transmisiune in VLive, a dezvăluit că Taehyun și-a scris să-l anunțe că îl privește live.

Când un fan l-a întrebat dacă are prieteni idoli apropriați, Yeosang a răspuns: „Nu am mulți prieteni celebrități, dar asta îmi amintește de ceva. Când am venit în VLive, câteva zile în urmă, Taehyun mi-a trimis un mesaj în KakaoTalk să mă întrebe „Hyung, ești în VLive chiar acum?”

Explicând că a văzut mesajul lui doar după transmisiune, Yeosang a continuat: „Deci i-am scris „Oh, mă priveai? Trebuia să vorbesc despre tine!” După care idolul a privit spre cameră și a adăugat: „Stai un pic, doar nu mă privești chiar acum, nu-i așa?”

Prietenia dintre acești patru idoli există pentru că Wooyoung și Yeosang s-au antrenat împreună cu Yeonjun și Taehyun la Big Hit Entertainment.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s