Jang Ki Yong discută despre chimia dintre colegii săi din drama „My Roommate Is A Gumiho” și altele

Jang Ki Yong Talks About Chemistry With His Co-Stars On “My Roommate Is A Gumiho,” Tackling The Fantasy Genre, And More

Actorul Jang Ki Yong a participat recent la un interviu, unde a discutat despre drama „My Roommate Is A Gumiho”!

„My Roommate Is A Gumiho” este o dramă care se încadrează în genul comedie-romantică-fantastică. Este vorba despre un gumiho în vârstă de 999 de ani (Jang Ki Yong) și o studentă de 22 ani (Hyeri). Cei doi se mută împreună, după ce ea înghite accidental o mărgea care l-a transformat în om.

În cadrul interviului, actorul a spus: „Am filmat timp de șase luni și nu îmi pot da seama cum a trecut timpul. Este prima oară în viața mea când am râs atât de mult în timpul unui proiect. Energia distribuției a fost copleșitoare. Datorită acestei stări bune, m-am distrat în timp ce mă aflam pe platou. Se pare că am pornit într-o adevărată aventură alături de niște oameni geniali! Deoarece acest proiect înseamnă mult pentru mine, sper din tot sufletul ca oamenii să-l iubească și să râdă, la fel cum am râs noi. ”

Mai apoi, a adăugat: „M-am apropiat de colegii mei de muncă și în viața reală. În trecut, am mai avut ocazia de a lucra la un proiect împreună cu Hyeri, iar acest lucru ne-a ajutat să ne purtăm mult mai natural. Kang Han Na, Kim Do Wan, Bae In Hyuk și Park Kyung Hye au aceeași vârstă ca a mea, iar acest lucru ne-a permis să ne înțelegem bine. Regizorul ne-a abordat într-un mod foarte confortabil și am lucrat bine împreună.”

Cât despre interpretarea rolului unui gumiho, o creatură mitologică, acesta a spus: „Woo Yeo nu este un personaj ușor de interpretat. Cum nu există gumiho în viața reală, a trebuit să îmi folosesc mult imaginația pentru a întreprinde acțiunile propuse. I-am pus regizorului multe întrebări și am citit scenariu de multe ori ca să mă asigur că am înțeles. A fost un proces destul de dificil, însă a fost ceva unic.”

După aceea, Jang Ki Yong a mărturisit faptul că i-au plăcut scenele flashback din dramă: „Mi-a plăcut să port hanbok! În trecut, mi-am dorit mult să fac parte din distribuția unei drame istorice. A fost prima oară când am purtat hanbok în cadrul unui proiect. Oamenii mi-au spus că mi se potrivește de minune, iar asta m-a făcut să mă simt bine. ”

Spre final, a spus: „A fost pentru prima dată când am participat la realizarea unei drame ce se încadrează în acest gen. Mă bucur că oamenilor le-a plăcut. Nu am multe șanse să mă întâlnesc față în față cu fanii mei din cauza pandemiei, însă sprijinul lor îmi oferă mereu putere. Vă rog să îmi urmăriți cu atenție viitoarele proiecte!”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s