TOP 4 diferențe dintre drama „Nevertheless” și webtoonul după care este realizată

Acestea sunt diferențele majore dintre webtoonul și drama „Nevertheless”!

„Nevertheless” se bazează pe un webtoon original scris de autorul Jeong Seo. Deși povestea originală a acestuia a fost păstrată, există totuși câteva aspecte care diferă. Niciuna dintre acestea nu schimbă drastic cursul povești, însă pot fi destul de interesante în momentul în care se compară situațiile între ele. Mai jos, am pregătit o listă cu câteva dintre aceste diferențe:

1.Prima întâlnire a personajelor principale

În webtoon, aceștia se întâlnesc pentru prima oară în timp ce se aflau la o ieșire cu prietenii din facultate. Yoo Na Bi nu știe nimic despre Park Jae Eon sau reputația sa. Aceasta este pur și simplu intrigată de prezența lui și își dorește să-l cunoască mai bine.

În k-drama, cei doi se întâlnesc înainte într-un bar și se cunosc puțin. Ca urmare a întâlnirii, aceștia au deja o anumită chimie în momentul în care se întâlnesc cu prietenii lor. Yoo Na Bi se preface că nu îl cunoaște, ca prietenii săi să nu înțeleagă greșit situația. Ea cunoaște deja multe lucruri legate de reputația lui Park Jae Eon, lucru care o face confuză în legătura cu sentimentele pe care le simte în preajma lui.

 5 Differences Between The "Nevertheless," Webtoon And K-Drama

2.Vârsta personajelor și anul universitar

În webtoon, Park Jae Eon se află în primul an de facultate, în timp ce Yoo Na Bi se află în anul al treilea. Cu toate acestea, cei doi au aceeași vârstă, deoarece Park Jae Eon a reușit să intre la facultate după trei ani de încercare.

În dramă, Park Jae Eon a rămas încă juniorul lui Yoo Na Bi și au aceeași vârstă, însă motivul pentru care acesta e doar în primul an de facultate este cu totul diferit. Inițial, Park Jae Eon a studiat la o facultate de afaceri, însă a decis să dea din nou examenul de admitere, pentru a se muta la facultatea la care se află Yoo Na Bi.

 5 Differences Between The "Nevertheless," Webtoon And K-Drama

3.Obiceiul pe care îl are Yoo Na Bi

În webtoon, de fiecare dată când aceasta este anxioasă, se joacă cu părul său. De asemenea, răsucește firele de păr printre degete când se gândește la ceva. Acest obicei este atât de întâlnit în webtoon, încât nu poate trece neobservat.

În k-drama, aceasta nu deține un astfel de obicei vizibil, deși este rușinoasă. În timp ce se află în preajma lui Park Jae Eon, aceasta tinde să se închidă în ea și să devină gânditoare. După acest aspect, internauții au început să se întrebe dacă personalitatea personajului este diferită în webtoon, luându-ne după aceste aspecte.

 5 Differences Between The "Nevertheless," Webtoon And K-Drama

4.Scena cocktailului care a fost omisă

În webtoon, în timp ce personajele principale sunt la bar, decid să își aleagă reciproc câte un cocktail. Deși scena a a fost omisă din k-drama, oamenii susțin că ar fi fost destul de amuzantă de urmărit. În scenă, barmanul se amuză pe seama celor doi, după ce fiecare bea câte o băutură care nu li se potrivește.

 5 Differences Between The "Nevertheless," Webtoon And K-Drama

sursa: kpopmap

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s