BTS va participa la cea de-a 75-a Adunare Generală ONU în calitate de reprezentanți ai președintelui pentru dezvoltarea și cultura Coreei de Sud

Președintele Moon Jae In a numit oficial grupul BTS drept reprezentant special, prezidențial pentru viitoarea creștere și dezvoltare a culturii Coreei de Sud.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Casei Albastre, Park Kyung Mi, în data de 21 iulie, președintele Moon a ales să numească BTS ca reprezentantă cu scopul de a „extinde puterea diplomatică și popularizarea țării la nivel global, în această perioadă în care statutul Coreei de Sud în societatea internațională câștigă o mai mare recunoaștere”.

Președintele a continuat spunând că această alegere va „spori imaginea Coreei de Sud ca națiune care preia conducerea în problemele globale”.

Prima activitate a membrilor BTS în calitate de trimiși prezidențiali va fi participarea la cea de-a 75-a Adunare Generală a Organizației Națiunilor Unite, care va avea loc în septembrie. Grupul intenționează să transmită un mesaj de speranță și confort pentru tinerii lumii.

Mergând mai departe, se așteaptă ca BTS să colaboreze cu diferite organizații internaționale în domenii precum protecția mediului, sărăcie, diversitate, și altele.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s