Mingi din ATEEZ discută cu fanii pentru prima oară după revenirea din hiatus

ATEEZ’s Mingi Chats With Fans For 1st Time Since Returning From Hiatus + Talks About “Kingdom” And “Imitation”

Artistul a discutat cu fanii multe lucruri, printre care se enumeră emisiunea „Kingdom” și drama „Imitation”.

În data de 20 iulie, Mingi din ATEEZ a realizat primul său V-Live pentru fani, după ce a revenit din hiatusul de anul trecut, pe care la luat din cauza problemelor de sănătate. La începutul săptămânii, cei de la agenția KQ Entertainment au anunțat faptul că artistul își va relua în curând toate activitățile.

La începutul transmisiunii, Mingi a decis să își salute fanii, spunând: „A trecut mult timp. Mi-a fost dor de voi! M-am întors acum și sunt fericit. A trecut mult timp de când am lipsit, nu-i așa? Mi-am petrecut timpul gândindu-mă la trecutul meu. Am reflectat asupra acțiunilor mele. Pot spune că am muncit mult ca să mă îmbunătățesc. Deși procesul nu a fost unul rapid, astăzi sunt aici.”

Mai apoi, a continuat zâmbind: „Acesta este primul meu live după atât de mult timp. Acum, mi se pare puțin ciudat. Am urmărit cu atenție transmisiunile membrilor din ATEEZ, care au fost distractive. Toți sunt acum în carantină. Abia aștept să mă reunesc cu ei după atât de mult timp de inactivitate.”

În timp ce Mingi era inactiv, restul membrilor ATEEZ au realizat multe activități interesante, printre care se enumeră și participarea grupului în cadrul emisiunii „Kingdom: Legendary War”. Membrii Yunho, San, Jongho și Seonghwa joacă în prezent în populara dramă „Imitation”.

Legat de aceste lucruri, Mingi a spus: „M-am uitat la toate prestațiile prezentate de trupa ATEEZ și toate episoadele dramei! În „Kingdom”, mi-a plăcut cel mai mult evoluția melodiei „WONDERLAND”. Imediat după asta, i-am contactat pe toți membrii pentru a-i lăuda.

În lipsa sa, în timpul unui concert live, versurile cântate de obicei de Mingi au fost cântate de membrii Seonghwa și Hongjoong. Seonghwa nu cântă rap în melodiile grupului, acesta fiind vocalistul principal. Mingi a remarcat: „Seonghwa este foarte bun la rap! Îmi place foarte mult când îl aud făcând rap, deoarece are un ton al vocii potrivit pe acest gen. ”

La final, artistul a încheiat transmisiunea spunând: „A fost prima oară după mult timp când am discutat cu voi deschis. Din cauză că a fost puțin stânjenitor modul în care am vorbit, poate că nu a fost atât de distractiv de urmărit. În viitor, voi reveni cu multe activități interesante și distractive pentru voi, așa că fiți atenți la ce va urma! Mulțumesc pentru vizionare!”

sursa: soompi

Un gând despre „Mingi din ATEEZ discută cu fanii pentru prima oară după revenirea din hiatus

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s