Shownu din MONSTA X se înrolează, fiind tuns de Minhyuk + #SeeYouAgainShownu devine trend pe twitter!

MONSTA X’s Shownu Enlists In The Military + Members Send Him Off

Liderul trupei MONSTA X este primul membru care se înrolează. El a fost condus până în unitatea militară de către colegii săi.

În 22 iulie, Shownu a fost condus la unitatea militară în care va începe antrenamentele de bază obligatorii timp de o lună. Locația nu a fost dezvăluită publicului, însă presa a prins de veste și  a fost prezentă la momentul respectiv, așa că fanii au putut vedea ultimele momente din viața civilă ale lui „Nunu”, așa cum îl strigă ei cu afecțiune.

Image

Înainte de a pleca în armată, idolul și-a prezentat la fancafe tunsoarea zero, făcută de către membrul Minhyuk. În spatele lui se văd sticlele de șampanie și whisky pe care fanii internaționali i le-au trimis cadou săptămâna trecută. Idolul nu a fost niciodată convențional și nu îi plac despărțirile cu lacrimi, așa că în ziua precedentă și-a copleșit fanii cu mesaje simpatice și poze, în care le spunea să nu plângă după ce pleacă și să aibă grijă de ei mai întâi.

Image

Atât „Nunu” cât și tag-ul #SeeYouAgainShownu, dar și alte hashtag-uri conexe numelui idolului au fost în trendurile globale de pe Twitter ore în șir, fanii postând o mulțime de mesaje și poze cu idolul de care deja le era dor.

Au urmat apoi pozele clasice de pe contul de twitter oficial al trupei MONSTA X cu mesajul  “Aveți grijă la căldură și să vă ocupați să fiți voi fericiți. Vă iubesc.”

După ce a intrat în unitatea militară, un alt mesaj al lui Shownu a fost postat pe Twitter. Liderul le-a scris fanilor Monbebe:  “Vă promit că ne vom revedea și că voi reveni sănătos. Voi deveni mai matur și voi arăta o latură mai bună a mea. Vă mulțumesc! ” Și-a arătat și afecțiunea față de fani cu hashtag-ul “Vă iubesc, Monbebe.”

Shownu este primul membru MONSTA X care se înrolează. Trupa este  întâi de toate o familie, așa că despărțirea a fost extrem de grea atât pentru membri, care au venit toți să îl conducă la unitate, cât și pentru fanii din Coreea și cei internaționali, care de 24 de ore au creat continuu trenduri online tot scriind despre înrolarea sa.

Shownu va rămâne cel mai probabil , după ce termină pregătirea de bază, la locuința din Seul a membrilor MONSTA X. El va deveni lucrător în serviciile sociale, fiind scutit de obligația de a fi soldat activ după numeroasele probleme medicale (retină detașată, umăr dislocat etc.).

Armată ușoară, Shownu, și să ne scrii cât mai des, așa cum ai promis!

Image

Image

Image

 

Sursa: osen

 

Un gând despre „Shownu din MONSTA X se înrolează, fiind tuns de Minhyuk + #SeeYouAgainShownu devine trend pe twitter!

  1. youabby

    Arata bine tuns asa scurt!Si sunt curioasa daca va locui cu baietii avand in vedere ca va fi lucrator social sau poate va merge acasa la parintii lui.Armata usoara Shownu!💓

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s