Drame coreene lansate în prima jumătate a anului 2021 pe care trebuie să le privești

30 Best New Korean Dramas To Binge-Watch In 2021

Până acum anul 2021 a fost o binecuvântare pentru iubitorii de drame!

Am trecut deja de prima jumătate a anului 2021 și putem spune că industria cinematografică din Coreea de Sud ne-a fascinat cu numeroase seriale captivante de toate genurile și pentru toate gusturile.

În lista de mai jos puteți vedea o mică parte din aceste drame ce promit să vă capteze atenția și admirația cu firul acțiunii, dar și cu distribuția minunată pe care o au!

1.Beyond Evil

Lansata pe 19 februarie, această dramă este un thriller psihologic ce prezintă povestea a doi bărbați care sunt dispuși să facă eforturi inumane pentru a prinde un criminal în serie ce le-a înfricoșat orașul. Shin Ha Kyun, ce îl interpretează pe Lee Dong Sik, și Yeo Jin Goo, ce îl interpretează pe Han Joo Won, vă vor ține în suspans pe tot parcursul dramei!

2. Vincenzo

Drama „Vincenzo” a fost lansată pe data de 20 februarie și se încadrează în categoria de comedie întunecată. Aceasta spune povestea lui Vincezno care a fost abandonat la vârsta de opt ani, ca mai apoi să fie adoptat de o familie din Italia. El ajunge să facă parte din mafia italiană, însă, fuge în Coreea de Sud după ce șeful lui moare. Song Joong Ki și Jeon Yeo Bin vă vor deveni comedianții preferați în timp ce rezolvă unul dintre cele mai dificile cazuri de avocatură din cariera lor.

3. Love Alarm 2

„Love Alarm” a făcut furori cu primul sezon lansat, iar pe 12 martie i-a bucurat pe fani cu un al doilea sezon. Este un serial romantic și emoționant ce vă va topi inimile alături de actorii Kim So Hyun, Song Kang și Jung Ga Ram.

4. Youth of May

Lansată pe 3 mai, această dramă spune povestea complicată de dragoste a unei asistente medicale și a unui student. Personajele interpretate de Lee Do Hyun și Go Min Si se întâlnesc în condiții nefavorabile și luptă pentru dragostea lor pe tot parcursul dramei.

5. My Roommate is a Gumiho

Drama „My Roommate is a Guimbo” a fost lansată pe 26 mai si se încadrează în genul de fantezie romantică. Aceasta spune povestea de dragoste palpitantă a lui Shin Woo Yeo (interpretat de Jang Ki Yong), un gumiho în vârstă de 999 de ani, care vrea să devină om, și a lui Lee Dam (interpretată de Hyeri) , un om ce i-a înghițit accidental mărgeaua de vulpe.

Care dintre aceste drame se potrivesc gusturilor voastre? Spuneți-ne în comentarii!

Un gând despre „Drame coreene lansate în prima jumătate a anului 2021 pe care trebuie să le privești

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s