Fostul iubit al lui Mina spune că a înșelat-o pe artistă din curiozitate și oferă alte detalii despre relația lor

Fostul iubit al lui Mina, „Yoo”, vorbește publicului despre relația pe care a avut-o cu aceasta, scriind câteva cuvinte cu privire la controversa lor de adulter din trecut.

Fosta membră AOA, și-a dezvăluit anterior iubitul pe Instagram, iar un internaut a expus actele de adulter care au fost comise de către cei doi, lucru pe care Mina l-a negat inițial. Între timp, ea a anunțat că s-a despărțit de el, iar „Yoo” a postat și el scuze personale pe Instagram.

În data de 31 iulie, „Yoo” a postat o nouă declarație pe contul său de Instagram, explicând că a înșelat din curiozitate și împărtășind mai multe detalii despre relația sa din trecut cu Mina.

El a scris:

„Înțeleg că sunt criticat pentru că am avut din curiozitate o aventură cu o celebritate, la o vârstă fragedă, și nu am nimic de spus referitor la asta.

Am crezut că este corect să accept conținutul articolelor și limbajul abuziv care mă jigneau, fără nicio explicație, din cauza acțiunilor mele. Chiar și atunci când oamenii cereau clarificări, nu mi-am exprimat niciodată oficial poziția față de această problemă pentru a rezolva neînțelegerile. Motivul pentru care totuși m-am decis scriu acum este pentru că simțeam că, pe măsură ce continui sa tac, lucrurile devin din ce în ce mai rele.

Sincer, nu știu de ce am fost pălmuit de Kwon când eram cu ea în acea perioadă scurtă. În afară de o masă, de niște haine obișnuite și de o brățară de lux pe care o purta când era beată, nu am primit nimic de la ea, din punct de vedere financiar.

Kwon a revizuit prima mea declarație încărcată.

De atunci, agenția ei m-a întrebat dacă este adevărat că am început să ne întâlnim după ce m-am despărțit de prietena mea anterioară, iar Kwon mi-a spus că ar trebui să le zic că am făcut-o. Așa a fost înregistrat. La început, eram îngrijorat pentru că numărul urmăritorilor mei a crescut foarte mult și îmi era teamă că erau anti-fani care mă băgau în seamă datorită faptului că a explodat controversa cu înșelatul. Kwon mi-a spus să mă gândesc pozitiv la asta și că o voi putea folosi în avantajul meu mai târziu, dar nu înțeleg de ce m-a întrebat apoi printr-un mesaj pe Messenger de ce am postat ceea ce publicasem. După un timp, am postat a doua declarație, dar cred că ea nu a fost prea mulțumită, pentru că m-a contactat de mai multe ori, întrebându-mă: „Nu îți pare rău pentru tot ce mi-ai făcut, nu?”

Nu o părăseam ca o fantomă. Doar credeam că nu pot să comunic bine cu ea. Indiferent ce am spus, ea mereu zicea că eu sunt vinovatul și că ea este victima. Sincer, nu mai știam ce să spun. După acest incident, eram epuizat mental, așa că m-am dus la cabinetul psihiatrului, am luat medicamente și nu i-am răspuns lui Kwon la apeluri.

Când m-am trezit, mama lui Kwon îmi trimisese aproximativ 20 de imagini cu operația lui Kwon și cu sânge pe podea. Pozele sunt cam șocante, așa că nu mă voi adresa acelei probleme. Mă simt atât de vinovat, deoarece pare a fi rezultatul tăcerii mele constante și mulți oameni mi-au trimis mesaje, numindu-mă criminal. Sunt atât de confuz referitor la cum să acționez în viitor.

Îmi voi trăi toată viața reflectând asupra faptului că am înșelat.

Nu mă voi mai încurca niciodată cu Kwon.

Îmi pare rău pentru cei pe care i-am făcut să se îngrijoreze”.

În altă ordine de idei, Mina a fost transportată la spital, după ce a încercat să își ia propria viață.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s