Jennie din BLACKPINK și Yeji din ITZY susțin un înotător olimpic, după ce acesta a mărturisit că este fanul lor

BLACKPINK’s Jennie & ITZY’s Yeji Cheer On Olympic Swimmer Hwang Sun Woo After He Reveals He’s Their Fan

Înotătorul Hwang Sun Woo a avut parte de o surpriză plăcută!

Înotătorul sud-coreean a stabilit recent un record în cadrul Jocurilor Olimpice din vara 2020. Cu toate acestea, se pare că nu a fost singurul lucru bun pe care l-a primit săptămâna aceasta! Cu puțin timp în urmă, Hwang Sun Woo a avut oportunitatea de a discuta în cadrul unui interviu. Atunci, sportivul a mărturisit că este un mare fan al lui Yeji din ITZY și Jennie din BLACKPINK. El a spus: „Aș fi foarte fericit dacă m-ar recunoaște acum!”

În data de 27 iulie, Yeji a lansat o fotografie cu aceasta în timp ce ilustra o inimă din degete, după ce a decis să intre pe contul oficial de Instagram al trupei ITZY. Aceasta a scris un mesaj încurajator pentru sportiv, înainte de finala care includea 200 de metri de înot liber. Pe postare, a scris: „Hwang Sun Woo, îți urez noroc la finala ce urmează să aibă loc! Îți voi ține pumnii! Yeji.” Mai apoi, sportivul olimpic a repostat imaginea, unde a avut ocazia de a-și exprima fericirea.

Două zile mai târziu, în data de 29 iulie, Jennie a decis să îți arate susținerea față de înotător, urmând exemplul lui Yeji. Aceasta a postat o fotografie cu sportivul care se afla în apă, apoi a scris: „Și eu te susțin! Hai, Hwang Sun Woo!”. După ce a repostat fotografia, Hwang Sun Woo a mărturisit: „Îmi tremură mâinile!”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s