Declarații controversate făcute de Kris Wu intră din nou în atenția internauților

Kris Wu a dezvăluit într-o emisiune că dorește să aibă o fetiță.

Pe 31 iulie, showbizul chinez a fost șocat când poliția din Beijing a anunțat că vedeta a fost reținută în baza acuzațiilor de viol. Această veste a luat cu asalt mediul online, provocând o mare isterie pe rețelele de socializare.

Având în vedere situația de fapt, imediat după anunț, au început să reintre în atenția internauților anumite declarații făcute de Kris.

Una dintre acestea este din 2016, unde cântărețul a participat la o emisiune. Acesta a fost întrebat de prezentator – „Care aspect din latura ta sensibilă se vede?”, iar Kris Wu a răspuns fără ezitate – „Când mă voi căsători, sigur voi avea o fată. Dacă voi avea băiat, cu siguranță nu e al meu. Am o slăbiciune pentru fetițe.”

Și la acel moment, declarațiile acestuia au cauzat vâlvă în mediul online, primind însă reacții pozitive. Pe atunci, internauții au afirmat că vedeta este un bărbat ideal, care va fi un tată grozav în viitor. Cu toate acestea, în urma scandalului în care este implicat, internauții și-au schimbat părerea și se declară scârbiți de afirmațiile lui Kris Wu.

Wu Yifan: "I really like girls, when I get married, I will definitely have a baby girl. If my child is a boy, it's definitely not mine."

Sursa: kbizoom

Un gând despre „Declarații controversate făcute de Kris Wu intră din nou în atenția internauților

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s