Sowon (GFRIEND) semnează cu IOK Company, va promova ca Kim So Jung

Fosta membră GFRIEND, Kim So Jung (Sowon), semnează cu IOK Company!

Pe 2 august, o sursă de la IOK Company a dezvăluit următoarele: „Sowon, care a primit multă susținere ca membră și lider GFRIEND, își va schimba numele de scenă la Kim So Jung, și plănuiește să meargă un nou drum în cariera ei cu IOK Company.”

„Noi plănuim să o susținem pe deplin pe Kim So Jung, o personalitate cu potențial infinit, fără să o împiedicăm, pentru a-și permite să demonstreze abilitățile ei și să crească ca actriță. Vă rugăm să o susțineți pe Kim So Jung, care va promova activ pe viitor.”

Kim So Jung a debutat ca membră GFRIEND în 2015. Pe 18 mai, grupul de fete a plecat de la Source Music după ce ele au decis să nu reînnoiască contractele, scriind scrisori fanilor confirmând că grupul s-a destrămat.

Încă de la debutul ei, Kim So Jung a captivat atenția fanilor cu talentul și prezența ei scenică. Ea a apărut ca gazdă la emisiunea „Look at Me” de pe canalul MBC every1 în 2018, iar în 2019 a apărut la „Trend With Me” de la KBS Joy. De asemenea, ea a primit premiul Beauty Icon la Festivalul de Premiere Korea First Brand Award în 2019.

Kim So Jung va promova ca actriță și nu numai cu noul ei contract exclusiv cu IOK Company. Agenția mai gestionează și alți actori, cum ar fi Go Hyun JungJo In Jung și Kim Ha Neul.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s