Sung Si Kyung încurajează haterii să continue să lase comentarii malițioase pentru că oricum nu va ierta pe nimeni

Sung Si-kyung steps out of his comfort zone with new album 'Siot'

Sung Si Kyung insistă ca haterii să își continue activitatea!

În data de 3 august, cântărețul a intrat live pe canalul său de YouTube, acolo unde a spus: „Nu știu dacă oamenii care îmi trimit comentarii răutăcioase ne urmăresc acum, dar aproape am ajuns”, făcând referire la procesele înaintate împotriva lor. Acesta a continuat: „Vă rog să vă continuați activitatea încă puțin. Presupun că vă simțiți în siguranță pentru că folosiți Google sau Instagram. Chiar dacă vă schimbați numele de utilizatori, continuați să fiți activi. Fac tot posibilul acum. Nu e ca și cum nu pot să vă găsesc dacă vă ascundeți brusc, însă sper să nu o faceți.

Cu privire la situația legală, cântărețul a adăugat că persoanele pe care le-a găsit până acum au început deja să trimită scrisori cu scuze: „Haterii continuă să îmi trimită scrisori prin care își cer iertare. Una dintre persoane este la facultate, studiază pentru a deveni profesor, și el mi-a trimis scuze. Nu îmi pasă de asta. Nu ar trebui să devină profesor. Să se facă om de afaceri.

În concluzie, Sung Si Kyung a spus: „Chiar fac tot ce pot. Am contactat până și Google și Instagram. Scrisorile de scuze sunt foarte lungi… Toți spun că le pare foarte rău, dar vreau doar să le transmit că am fost rănit de acțiunile lor. I-am dat în judecată pentru că fanii mei au trecut prin destule. Și fanii mei se bucură pentru mine.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s