Un idol coreean devenit actor este implicat într-o aventură cu actrița japoneză Shinohara Ryoko

În presa coreeană, a apărut un reportaj în care un idol coreean devenit actor a avut o relație extraconjugală cu actrița / cântăreața Shinohara Ryoko, care la vremea aceea era căsătorită.

În presa japoneză, a fost împărtășit că divorțul lui Shinohara Ryoko de soțul său, actorul Ichimura Masako, se datorează infidelității artistei. Potrivit reportajelor, Shinohara Ryoko locuia în același complex de apartamente cu actorul coreean și s-a plimbat purtând articole vestimentare/accesorii de cuplu.

De asemenea, au existat și câțiva martori ai aventurii lor, care sunt urmăriți în prezent de reporteri. Actorul coreean a negat ferm acuzațiile. De asemenea, momentan, identitatea acestuia nu a fost dezvăluită.

Însă, a fost spus că actorul coreean a debutat într-o trupă de idoli în 2007, acesta depunând eforturi pentru cariera sa drept cântăreț în Japonia, ca mai apoi să își continue activitățile în Coreea ca actor. Divorțul dintre Shinohara Ryoko și soțul ei a avut loc pe 25 iulie 2021, după 16 ani de mariaj. Cei doi au împreună doi copii.

Sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s