Lee Seung Gi și Lee Da In s-au despărțit? – companiile actorilor răspund zvonurilor

Internauții cred că actorii nu mai formează un cuplu!

Acum câteva luni, a fost dezvăluit că actorii Lee Seung Gi și Lee Da In formează un cuplu. Lee Seung Gi chiar a fost surprins când o prezenta pe Lee Da In bunicii sale. Cu toate acestea, o postare recentă de-a actriței pe Instagram, a făcut ca fanii să creadă că s-au despărțit.

Pe 4 august, Lee Da In a postat o fotografie cu următorul mesaj în descriere – „Sunt o femeie care doar vrea să trăiască fiecare zi din plin. Pentru că e viața ta și trăiești doar o dată. Nimeni nu va trăi pentru tine. Așa că voi suporta toate momentele amare și le voi prețui pe cele fericite.” Însă, postarea, a fost ștearsă la scurt timp.

Din cauza zvonurilor de despărțire, agențiile actorilor au dat declarații oficiale. 9ATO Entertainment, compania lui Lee Da In, a împărtășit pentru Star News că nu au destule informații, în timp ce, agenția lui Lee Seung Gi, Hook Entertainment, a dat o declarație similară, spunând că este greu de verificat.

Știrile privind relația celor două vedete au șocat industria, întrucât mulți fani au fost împotriva actriței, din cauza trecului complicat pe care îl are familia sa, care a fost acuzată de manipularea acțiunilor.

Sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s