TOP: Melodii ale trupelor k-pop care includ limbajul semnelor în coregrafiile lor

9 K-Pop Songs That Incorporated Sign Language In Their Performance

Acestea sunt melodiile K-Pop care ne transmit mesaje folosind limbajul semnelor!

Este bine știut faptul că muzica reprezintă un instrument de comunicare, folosit adesea de oameni pentru a transmite anumite mesaje. Atât versurile, cât și coregrafia sau linia melodică a unei piese pot deține câte un mesaj puternic.

De-a lungul anilor, grupurile din industria k-pop ne-au demonstrat acest lucru prin intermediul eforturilor de a susține alte persoane, folosind acest instrument. Câteva dintre aceste grupuri au decis să transmită câteva mesaje mai speciale, utilizând limbajul semnelor, încât orice persoană ar putea înțelege mesajul transmis, prin diferite metode.

Așadar, avem o listă cu câteva dintre aceste grupuri care au introdus în coregrafiile lor acest limbaj:

1.Weki Meki – „Butterfly

Pentru a sărbători organizarea Jocurilor Olimpice de iarnă din 2018, fetele din Weki Meki au transmis participanților un mesaj frumos de susținere, cântând un cântec special. Coregrafia acestora este alcătuită doar din semne, astfel comunicarea devenind universală.

2. BTOB – „Missing You”

Ideea de a încorpora limbajul semnelor în coregrafia acestei melodii a fost ideea băieților din BTOB. Trupa a ajuns să colaboreze chiar și cu un fan, în timp ce interpretau piesa pe scenă.

3. BOL4 – „First Love”

Această melodie simpatică poartă publicul până în trecut, pentru a-și aminti sentimentul primei iubiri. Adăugarea limbajului prin semne a fost realizată cu obiectivul de a aduce oamenii cât mai aproape de muzică.

4.BTS „Permission To Dance”

Această recentă revenire a grupului a atras atenția fanilor după ce băieții au introdus limbajul semnelor într-o scurtă parte din coregrafie. Piesa invită cu drag pe toată lumea să danseze liber și să uite de toate grijile.

5.LABOUM „Heal Song”

Dacă ești în căutarea unui cântec cu mesaj încurajator, acesta este perfect pentru tine. Versurile oferă putere și sprijin oamenilor, susținând că fac totul bine zi de zi. La finalul coregrafiei inițiale, fetele utilizează limbajul semnelor pentru a transmite acest mesaj susținător unui public cât mai larg.

6.MAMAMOO – „Starry Night”

În această melodie care aduce vorba despre durerea și dificultatea prin care trece o persoană după o despărțire grea, fetele au decis să includă și o mică parte în care folosesc comunicarea prin semne în timp ce cântă refrenul.

7.Seventeen – „Thanks

Băieții din Seventeen au dorit să își exprime recunoștința față de fani, folosind totodată o modalitate universală: limbajul prin semne. Deși coregrafia este introdusă subtil, partea se poate observa dacă privim cu atenție.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s