A apărut un zvon cum că cea mai tânără victimă a lui Kris Wu ar putea avea doar 12 ani

Noi zvonuri apar în legătură cu scandalul lui Kris Wu.

Industria chineză de divertisment a fost extrem de agitată în ultima perioadă din cauza scandalului de agresiune sexuală și viol al lui Kris Wu, fostul membru EXO. Multe companii și branduri s-au acționat rapid pentru a-l șterge pe acesta din campaniile lor și chiar și rețelele de socializare au șters urmele lui Kris Wu după ce acesta a fost arestat.

În plus, presa a a publicat multe articole și reportaje cu speculații despre acest caz. A fost publicată și o presupusă fotografie a interiorului unei unități de detenție, susținând că Kris Wu se află în prezent acolo, în timp ce așteaptă investigația pentru acuzațiile sale.

În ultimele zile, au apărut mai multe acuzații și zvonuri pe internet, pe măsură ce internauții chinezi au distribuit pe rețelele socializare, cum că cea mai tânără victimă a lui Kris Wu poate avea chiar 12 ani.

Totuși, această informație încă nu a fost confirmată, dar a fost distribuită și pe diferite comunități coreene, unde internauții și-au exprimat dezgustul.

Internauții au comentat: „Spune-mi că nu este adevărat”, „E nebun?” „Uau, într-adevăr merită o condamnare la moarte dacă este adevărat”, „Este într-adevăr șocant”, „E atât de tânără victima, OMG”, „El chiar are nevoie de o condamnare la moarte dacă este adevărat”, „Acest lucru este dezgustător” și „Este adevărat?”

În același timp există și internauți care consideră că această informația ar putea fi falsă și au comentat: „Ei bine, acest lucru nu a fost dovedit, așa că nu știm dacă este adevărat”, „Oricine poate să trimită această știre”. „Nu s-a dovedit încă dacă este adevărat, dar totuși este nebun” și „Dacă această afirmație este adevărată, există șanse ca acesta să dispară în aer”.

sursa: allkpop

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s