Actori ce nu își arată vârsta

10 Potret Kim Yeo Jin, Pengacara Karismatik di KDrama Vincenzo

Este bine cunoscut faptul că asiatici nu își arată vârsta reală.

Nu se știe care este rețeta secretă a tinereții veșnice deținută de asiatici, dar cert este că aceasta funcționează. Mai jos puteți vedea câțiva actori sud coreeni ce par a fi scoși din basmul lui Petre Ispirescu, „Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte”.

Wang Ji Hyun – 39 de ani

Actrița a fost născută pe data de 30 octombrie 1981. Aceasta este cunoscută pentru rolurile sale din dramele: „My love from the star”, „The legend of the blue sea”, „Kingdom” și multe altele. Deși ea are aproape 40 de ani, majoritatea oamenilor nu i-ar da nici o zi peste 20.

Jun Ji Hyun's Interesting Experience Story Joins The Kingdom: Ashin Of The North

Lee Dong Wook – 39 de ani

Acesta a fost născut pe data de 6 noiembrie 1981. Lee Dong Wook este cunoscut pentru rolurile sale din dramele „Scent of a woman”, „My Girl”, „Tale of the Nine Tailed” și multe altele. Artistul a rămas la fel de fermecător ca și în perioada sa de adolescență, cu toate că a depășit-o acum mulți ani.

Song Hye Kyo – 39 de ani

Actrița a fost născută pe 22 noiembrie 1981. A devenit foarte cunoscută în urma dramei „Descendants of the sun” lansată în 2016. Uitându-ne la chipul ei nu am spune că are aproape 40 de ani.

Goon Yoo – 42 de ani

Născut pe 29 iulie 1979, este cunoscut pentru rolul său din filmul de groază „Train to Busan”, dar și pentru rolurile din dramele „ A man and a woman”, „Goblin” și „ Seobok”. Faimosul actor refuză să renunțe la trăsăturile sale fermecătoare, iar prin acest lucru reușește să îi convingă pe mulți că nu are mai mult de 25 de ani.

Ji Sung– 44 de ani

Acesta s-a născut pe 24 februarie 1977. Este cunoscut pentru rolurile sale din dramele: „Kill me, heal me”, „Inocent defendent”, „The devil judge” și altele. Ji Sung nu pare să fi îmbătrânit deloc în ultimi 20 de ani.

Kim Yeo Jin – 49 de ani

Kim Yeo Jin a fost născută pe data de 24 iunie 1972 în Masan, Coreea de Sud. Aceasta a jucat în unele dintre cele mai populare drame cum ar fi: „ Sin Don”, „Price and Prejudice”, „Extracurricular”, „Vincenzo” și multe altele. În ciuda faptului are aproape 50 de ani, actrița reușește să fure privirile tuturor cu ajutorul frumuseții ei.

10 Potret Kim Yeo Jin, Pengacara Karismatik di KDrama Vincenzo

Han Suk Kyu – 56 de ani

Acesta a fost născut pe data de 3 noiembrie 1964. Este cunoscut pentru rolurile din dramele: „The moon of Seoul”, „Tree with deep roots”, „Dr Romantic” și altele. Sincer acum, i-ați fi dat omului acestuia mai mult de 35 de ani?

S. Actorul coreean Han Suk-kyu

Care credeți că este secretul tinereții lor fără sfârșit? Spuneți-ne în comentarii!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s