Jin oferă noi indicii cu privire la o colaborare între Coldplay și BTS

Pe 9 august, Jin din BTS a discutat online cu fanii  pe „V Live”.

În timpul live-ului respectiv, fanii l-au întrebat dacă să se aștepte la muzică nouă de la BTS în curând. Jin a început: „Există aproximativ o melodie și jumătate. Există o melodie, apoi există o jumătate dintr-una care este încă în lucru.”

El a continuat: „Există una în care am făcut referire la o sursă și cred că dacă continuăm să lucrăm, vor fi gata mai multe melodii. Dar nu există planuri de a lansa nimic imediat. Recent am avut și „FESTA”. Toți veți putea să auziți mai multă muzică mai târziu.”

Jin a mai comentat apoi: „Există unele care au fost oficializate și există unele care nu au fost oficializate încă, dar există o celebritate faimoasă pe care am iubit-o dintotdeauna. Este un artist de peste mări și a existat o discuție bună … Am auzit că a existat o scurgere. S-ar putea să apară vești bune despre această celebritate în curând. Am făcut și o poză cu ei. Sunt fan de când eram tânăr, așa că am pus poza în partea din spate a telefonului meu ca un talisman norocos. Taehyung mi-a făcut fotografia polaroid pentru mine, așa.” Jin a continuat apoi să le arate fanilor o fotografie polaroid ascunsă în telefon, dar cu chipurile ascunse.

Mulți fani bănuiau că „celebritatea faimoasă” menționată de Jin în timpul transmisiei live era Chris Martin de la Coldplay.

Zvonurile recente au adus în prim plan speculații potrivit cărora BTS va apărea într-o melodie intitulată „My Universe” de pe viitorul album al trupei Coldplay, „Music Of The Spheres„, ce va fi lansat în octombrie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s