Park Yoochun primește premiul pentru „Cel mai Bun Actor” la un festival de film internațional

Articol: Park Yoochun câștigă „Premiul Pentru Cel Mai Bun Actor” la Festivalul Internațional de Film de la Las Vegas pentru rolul său din „Dedicated to Evil”.

Pe 5 august, „Las Vegas Film Awards” a anunțat că Park Yoochun a câștigat trofeul „Celui mai bun actor” pentru rolul său din filmul „Dedicated to Evil”.

„Dedicated to Evil” este un film independent despre un bărbat care a pierdut totul într-o clipă și o femeie care nu are nimic de pierdut de la început, care se întâlnesc și se confruntă reciproc cu viața disperată pe care o trăiesc. Park Yoochun a fost distribuit ca personajul principal în februarie Taehong și a încheiat filmările în martie.

Este pentru prima dată când Yoochun apare într-un film după 4 ani, atunci când a jucat în filmul „Lucid Dream” (2017), unde a avut o apariție specială, și după rolul său principal din „Sea Fog” (2014).

Între timp, Park Yoochun a fost acuzat că a folosit metamfetamină în 2019 și a fost condamnat la 19 luni de închisoare cu 2 ani perioadă de probă. El a negat inițial acuzațiile de consum de droguri, chiar și-a anunțat retragerea atunci când acuzațiile au fost confirmate, dar a revenit asupra deciziei și și-a reluat activitățile anul trecut.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s