[CCC] Actorul Ha Jung Woo numește 10 avocați pentru a combate acuzațiile cu privire la consumul de propofol

Pe 8, Curtea Centrală din Seul a dezvăluit că Ha Jung Woo va fi judecat pentru abuzul de propofol, explicând că acuzarea sumară nu va fi suficientă în acest caz.

Judecătorul Shin Se-ah a declarat: „Nu este o chestiune care trebuie tratată pe scurt. Cazul va trebui judecat în mod oficial în instanță”.

Ha Jung Woo este acuzat că a administrat ilegal Propofol în numele fratelui său mai mic și al managerului la o clinică de chirurgie plastică din Gangnam în ianuarie-septembrie 2019. Inițial, acuzarea l-a acuzat pe actor cu 10 milioane de woni prin rechizitoriu sumar, dar se pare că cazul va fi supune procesului.

Actorul a abordat acuzațiile prin intermediul agenției sale, afirmând: „Am făcut tratament dermatologic pentru cicatricile mele de acnee, dar din cauza durerii de la tratamentul cu laser, am fost sedat sub anestezie”.

Deși publicul sud coreean ar fi așteptat probabil o poziție de auto-reflecție din partea sa, în urma celor întâmplate, Ha Jung Woo ar fi numit 4 firme de avocatură, adăugând și firmele Yulchon, Pacific și Barun, și aproape 10 avocați pentru a combate cazul în instanță.

Dintre cei 10 avocați, 2 avocați sunt foști judecători șefi, un fost ofițer de poliție și un fost procuror șef al Departamentului Procuraturii Supreme pentru Siguranța împotriva Drogurilor.

Primul proces este programat pentru 14 septembrie.

[+664, -30]  Așa tată așa fiu
[+386, -23] Gunoaie peste tot … o genealogie a câinilor … Park Soo-hong, Kim Gunmo, Hong Jin-young … toți doar gunoi!
[+273, -8] Am fost un fan al lui Ha Jung-woo și am fost atât de dezamăgit când am auzit de Propofol, dar a angajat 10 avocați .. ?? Este acesta cu adevărat comportamentul cuiva care reflectă profund?
[+221, -10] Am făcut și eu intervenții chirurgicale pentru cicatricile de la acnee, dar nu mi s-a administrat niciodată o dată Propofol ?? Trebuie să fie pentru că este o celebritate ㅋㅋㅋ ㅋㅋㅋ
[+88, -9] Noi suntem proștii pentru că i-am crezut cuvintele ㅋㅋㅋ
[+77, -2] Tatăl său a lăsat însărcinată o femeie cu 39 de ani mai tânără decât el, iar fiul este drogat, toate acestea într-o singură familie ㅋㅋㅋ
[+33, -1] Dacă tratamentul a avut un scop legitim, de ce să-l primești sub numele altcuiva …? Ceva din asta miroase a putred …
[+28, -1] Probabil că va ajunge la o amendă, deoarece merge cu o firmă de avocatură imensă. El a folosit numele fratelui său pentru a injecta droguri, dar va reveni și va câștiga bani arătându-și fața în reclame. Cu adevărat probabil îi percepe pe  fanii săi ca pe niște tâmpiți (câini și porci)
[+24, -1] Cât de speriat este că a  a numit 10 avocați ㅋㅋ. Nu i-a injectat doar pentru tratamentele sale împotriva acneei ㅋㅋ ?? Se pare că este doar un alt vânzător de droguri
[+14, -3] Tatăl său a sedus o femeie mai tânără decât fiul său ..

 

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s