Lee Sang Yoon prezintă personajul său din drama „One The Woman”, un chaebol atractiv și norocos

Lee Sang Yoon Is A Chaebol Born Under A Lucky Star In New Drama “One The Woman”

Postul SBS a dezvăluit primele fotografii cu Lee Sang Yoon din viitoarea drama „One the Woman”!

„One the Woman” este o dramă de tip comedie despre o procuroare coruptă care încearcă să-și recapete amintirile, suferind de amnezie, și care face schimb de viață cu o nora unui chaebol care arată exact ca ea. Honey Lee joacă atât rolulul procurorului Jo Yeon Joo, cât și cel al norei unui chaebol, Kang Mi Na. Lee Sang Yoon joacă rolul lui Han Seung Wook, un moștenitor al unui familii de chaeboli care încă mai are sentimente pentru prima sa iubire.

Han Seung Wook pare să se fi născut sub o stea norocoasă, întrucât are totul: este frumos, are un fizic sculptat și o personalitate blândă și generoasă. Pe lângă toate celelalte, el este, de asemenea, un moștenitor chaebol. S-a născut ca fiul următorului moștenitor al grupului Hanju, una dintre cele mai proeminente corporații din Coreea, dar când tatăl său a murit brusc, a fost dat afară din linia succesorală.

Pe deasupra, el a pierdut-o pe Kang Mi Na, prima sa iubire, precum și poziția de moștenitor, și s-a mutat în Statele Unite împreună cu mama sa. În ciuda acestui eșec neașteptat, el a reușit să urce din nou pe scara socială pe propriile forțe și să-și înființeze propria corporație, reconvertindu-se mai degrabă într-un chaebol de primă generație decât în unul de generația a treia. Pentru a descoperi adevărul din spatele morții tatălui său, el se întoarce în Coreea.

Primele fotografii ale lui Lee Sang Yoon din noul rol îl arată pe Han Seung Wook la aeroport, purtând ochelari de soare și o cămașă casual, care emana carisma blândă a personajului și aspectul frumos. El ppare să salute pe cineva cu un zâmbet cald, făcând atmosfera mai luminioasă într-o clipă.

Actorul a spus: „A trecut un an și jumătate de la „VIP”, care a fost ultima dată când am fost pe un platou de filmare. Întrucât a fost prima oară după ceva timp, am fost puțin emoționat, dar regizorul ușor mi-a făcut lucrurile confortabile și mă obișnuiesc încet cu filmările din nou. Sunt mulți actori cu care am mai lucrat și toți sunt veterani, așa că prima dată când am jucatîmpreună, a fost confortabil. Honey Lee are o personalitate atât de grozavă și este creatoarea de bună dispoziție pe platouri, așa că mă distrez jucând cu ea.”

El a adăugat: „Scenariul are câteva replici amuzante și element de comedie, iar actorii îi dau viață foarte bine, așa că este foarte distractiv să-i urmărești. De multe ori mă gândesc: „Totul va fi bine atât timp cât voi putea juca bine”. ”

Personalul de producție a declarat: „Lee Sang Yoon este un actor de încredere care dă impresia că poți depinde de el. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare rolul lui Han Seung Wook în „One the Woman”, care este mai complet datorită culorii și atracției unice a lui Lee Sang Yoon. ”

„One the Womanare premiera pe 17 septembrie.  Îl veți urmări?

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s