“Lovers Of The Red Sky” oferă un teaser video în care arată cum se amestecă destinele personajelor lui Kim Yoo Jung și Ahn Hyo Seop

Watch: Kim Yoo Jung And Ahn Hyo Seop’s Fates Are Entangled In New Teaser For “Lovers Of The Red Sky”

Lovers Of The Red Sky” lansează un videoclip teaser în care putem observa chimia dintre Kim Yoo Jung și Ahn Hyo Seop.

Bazat pe romanul cu același nume al autorului Jung Eun Gwol, serialul este o dramă istorică romantică a căreți acțiune este plasată în epoca Joseon. 

Kim Yoo Jung va juca rolul lui Hong Chun Gi, singura pictoriță a dinastiei Joseon, care s-a născut oarbă, dar își recapătă miraculos vederea. Ahn Hyo Seop va juca rolul astrologului orb Ha Ram, care este capabil să citească în stele în ciuda faptului că și-a pierdut vederea. Gong Myung va juca rolul prințului romantic și singuratic Yangmyung, în timp ce Kwak Si Yang îl va juca pe crudul și ambițiosul prinț Joohyang.

În teaserul recent lansat, Hong Chun Gi și Ha Ram continuă să se întâlnească în mod accidental. Ha Ram remarcă: „Ieri, întâmplător, am întâlnit o fată care mirosea puternic a cerneală în trăsură”. Apoi, Hong Chun Gi îl descrie pe Ha Ram ca „un om care a picat din cer și apoi a căzut brusc inconștient”. Căzând peste el, ea îl roagă cu prudență să deschidă ochii, la care el răspunde punându-o în mod neașteptat la podea.

Pe măsură ce legenda ne tachinează cu faptul că cele două personaje sunt „combinate de o soartă misterioasă”, Ha Ram se întreabă: „Se poate numi asta o simplă coincidență? Amintirile mele pierdute și faptul că am întâlnit o fată care seamănă cu ea? Ce inseamna asta?”

Apoi teaserul trece la un flashback al celor două personaje din copilărie, Hong Chun Gi spune: „Dacă ne vom întâlni din nou întâmplător, atunci vreau să încerc să-i desenez fața orice s-ar întâmpla.”

Clipul se încheie cu o scenă drăguță în care Ha Ram îi cere lui Hong Chun Gi numele ei. În timp ce Hong Chun Gi bâlbâie timid răspunsul ei, Ha Ram se întreabă: „Hong Hong Hong? Numele tău este cu adevărat Hong Hong Hong? ” Apoi clarifică: „Numele meu este Hong Chun Gi”.

“Lovers of the Red Sky”  are premiera în data de 30 august.

 

Sursa

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s